1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Sağlam'dan  Kurban Bayramı Mesajı
Sağlam'dan  Kurban Bayramı Mesajı

Sağlam'dan  Kurban Bayramı Mesajı

Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Sağlam Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

A+A-

Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Sağlam Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Sağlam Mesajında;''Karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörünün en yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramına daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Bayramlar insanlar arasındaki kardeşliğin, sevgi ve saygının... perçinlendiği, birbirleriyle olan dargınlıklarını unutarak barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir.

Bayramlar birlik içinde olmanın ve hayırlı günlerin en başında geliyor. Bu günler dostlukların canlanması, üzüntülerin yerini sevincin alması, yardıma muhtaç olanlara yardım elinin uzatılması açısından bir fırsat olarak görülmelidir. Son zamanlarda ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında yaşan bölücü terör olaylarının, akan kan ve gözyaşının durması bu mübarek günlerde en büyük dua ve temennimizdir. Bayram yakınlıktır, yakınlaşmadır.

Bu güzel günlerde başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada barış ve kardeşliğin hâkim olmasını temenni ediyor, bu duygu ve düşüncelerle her gününü bayram tadında yaşamaları dileğiyle  Tüm Ereğli Halkının, Şoförlerimizin ve tüm islam aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyor, bayramın herkese sağlık ve huzur getirmesini diliyorum.''

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.