1. HABERLER

  2. Şahin’den Oprukçu’ya Destek Ziyareti

Şahin’den Oprukçu’ya Destek Ziyareti

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde MHP Ereğli Belediye Meclis üyesi olmak isteyen çok sayıda isim MHP Ereğli İlçe Başkanlığına müracaat...

A+A-

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde MHP Ereğli Belediye Meclis üyesi olmak isteyen çok sayıda isim MHP Ereğli İlçe Başkanlığına müracaat yaptı.

Bu isimlerden biri de Ereğli’ye bağlı Belkaya Kasabasında  2004-2009 tarihleri arasında Belediye Başkanlığı yapmış olan İsmail Şahin idi.Şahin de diğer bir çok tanınmış sima gibi MHP ‘den Ereğli Belediye Meclis üyeliği için aday adaylığını açıkladı ve MHP Ereğli İlçe Başkanlığına müracaatını yaptı.İsmail Şahin Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu makamında ziyaret etti.

Geçmiş dönem AKP’den Belkaya Belediye Başkanı olan İsmail Şahin,MHP Ereğli İlçe Başkanlığına müracaatı sırasında parti rozeti takan MHP İlçe Başkanı İrfan Aksoy hayırlı olsun dileklerinde bulundu.İsmail Şahin,Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu da makamında ziyaret ederken şöyle konuştu;” Ereğli’mizin Belediye Başkanı olarak şehrimizin hayrına taktir edilesi kalıcı hizmetler sunmaya gayretli ve heyecanlı bir şekilde devam ediyorsunuz.Kararlı bir duruş ve emin adımlarla yürüdüğünüz bu hizmet yolunda ben de böylesi değerli bir hizmet adamına yol arkadaşlığı yapmak istiyorum.Bunun için MHP Ereğli Belediye Meclis üyesi aday adaylığımı Ereğli kamuoyuna açıklamış bulunmaktayım hayırlı olmasını diliyorum “ dedi.

İsmail Şahin’e Belediye Meclis üyesi aday adaylığının hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu;” Kendimizi bu şehrin insanına bir hizmetkar olarak görmekte ve bu şuurla gece gündüz demeden daha fazla hizmet sunmanın çabasında olduğumuz görülüyor.Sağcı olsun solcu olsun,doğulu olsun batılı olsun,dağlı olsun ovalı olsun,nereli olursa olsun bütün hemşerilerimizin desteğini istiyorum.Ereğli şanına yakışır bir destanı yazsın istiyorum.Birlik ve beraberliğin bizatihi rahmet olduğu gerçeğini hepimiz biliyor ve idrak ediyoruz.Hepimiz Oğuz Ata’nın torunlarıyız şükürler olsun Hz. Peygamberin ümmetiyiz.Oğuz Ata’nın torunlarına yakışan,Hz. Peygamber’in ümmetine yakışan bir birlikteliği Ereğli’mizin hepsiyle yaşamak istiyorum “ dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.