1. HABERLER

  2. Sanayi Esnafı Obezite Taramasından Geçti

Sanayi Esnafı Obezite Taramasından Geçti

Ereğli ilçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan sağlık çalışmaları kapsamında İlçemiz sanayi esnafı obezite taramasında geçirildi.Yapılan...

A+A-

Ereğli ilçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan sağlık çalışmaları kapsamında İlçemiz sanayi esnafı obezite taramasında geçirildi.

Yapılan bu sağlık çalışmalarının sürpriz konuklarıda oldu M.V Prof. Dr. Cem Zorlu ve Belediye Başkanı Özkan Özgüven de uygulamaya destek vererek obezite testinden geçtiler.

İlçe sağlık müdürlüğü ekiplerinin İlçe genelinde yapmış olduğu sağlılı birey ve sağlık yaşam çalışmaları bünyesinde yapılan çalışmalarda toplumun her bir kesimine yönelik olarak yapılan sağlık taramalarında bu sefer ise sanayi esnafı oldu.

Sanayi çalışanları ve işyeri sahipleri obezita tarmasından geçirildi. Bu çalışmaların sürpriz konuklarıda kameralara takıldı M.V Prof Dr. Cem Zorlu ve Belediye Başkanı Özkan Özgüven’de İlçe Sağlık Müdürlü ekiplerinin yapmış olduğu bu taramaya katılarak sağlık taramasına destek vererek bu uygulamaya duyarlılık gösterirken, kendi sağlıkları hakkında da bilgi sahibi oldular .

Zorlu, İlçe sağlık Müdürü Mehmet Emin Günay ve ekibini kutlayarak verdmiş oldukları çalışma nedeniyle kendilerine teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.