1. HABERLER

  2. Sanayi Yolunda Belediye Ekiplerinin Orta Refüj Çalışması

Sanayi Yolunda Belediye Ekiplerinin Orta Refüj Çalışması

Genişletilen sanayi yolu üzerinde orta refüj ve göbek çalışması yapılıyor.Belediye Fen İşleri Ekipleri genişletilen yol güzergahında orta refüj çalışmaları...

A+A-

Genişletilen sanayi yolu üzerinde orta refüj ve göbek çalışması yapılıyor.Belediye Fen İşleri Ekipleri genişletilen yol güzergahında orta refüj çalışmaları yanında Sanayi ve Marangozlar Sitesi kavşağında göbek çalışmasını sürdürüyorlar.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte trafik akışının daha kontrollü ve sağlıklı bir şekilde sağlanacağını belirten Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Sanayi yolunda trafik yoğunluğu nedeniyle ekiplerimiz yol genişletme çalışması başlattı. Amacımız Ereğli’nin en önemli arterlerinden birisi olan bu yoldaki trafik akışının daha kontrollü şekilde sürmesini sağlamaktır. Hacılar Köprüsünden 500 Evler Mahallesine kadar sürdürülecek çalışma sonucunda yolun genişliği 30 metre olacak. Halen devam eden çalışmalar kısa sürede tamamlanacaktır” dedi.

Bu çalışmaların tamamlanmasının akabinde ise Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yeşillendirme çalışmasını başlatacağını ve Ereğli’nin en renkli görüntülerinden birisinin ortaya çıkarılacağını söyleyen Özgüven, “Amacımız modern bir kent görünümünü ortaya çıkarırken, yeşili de korumak ve artırmak istiyoruz. Ağaçlar süsümüz olacak. Kentin ciğerleri ve aynı zamanda simgesi olan yeşil doku ile Ereğli’nin bütünlüğünü ortaya çıkaracağız” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.