1. HABERLER

  2. SAN’DAN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ

SAN’DAN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ

30 Mart seçimleri ardından çeşitli yorumlar yapılmaktadır. Kimileri için CHP’nin aldığı sonuç hezimet, kimileri için AKP’nin aldığı sonuç zafer...

A+A-

30 Mart seçimleri ardından çeşitli yorumlar yapılmaktadır. Kimileri için CHP’nin aldığı sonuç hezimet, kimileri için AKP’nin aldığı sonuç zafer olarak nitelendi. Son seçimlerde seçmen kendine yakın bulduğu adayı destekledi. Nasıl ki Ankara da MHP oyları CHP’ye kayarken Ereğli’de de CHP oylarının MHP’ye kaydığı gözükmektedir. Bu sonuçları parti yönetimi olarak kabul ediyoruz.

Hiç kimseyi suçlamıyoruz. Başkalarını suçlamanın partimize ve mücadelemize yarar getirmeyeceğini biliyorum. Ancak seçim sonuçlarında ders çıkarmanın, bu sonuçları yarara dönüştürmenin gerekliliğini bütün partililerimizin ve aydınlanma mücadelesinden yana olan herkesin anlaması gerekmektedir. Bugün parti yönetimimizi başarısız bulan herkes bizi eleştiriyor yorum yapıyor, doğaldır.

Ancak ülkenin sürüklendiği karanlığı hiç görmeyen muktedir güçler yandaşlık misyonlarına hız vermişler, dörtnala koşuyorlar. Daha dün bir önceki belediye başkanı ile sarmaş dolaş olan basın mensupları, bu gün kazanan belediye başkanı yanında hiç sıkılmadan aynı tavrı aynı davranışı sergiliyor. Daha dün Atatürk Anıtının yıkılıp yerine cami yapılmasını isteyen bir basın mensubu, bu gün CHP ilçe yönetimini de istifaya çağırmaktan geri kalmıyor. İstifa edip etmeyeceğimize elbette biz karar vereceğiz. Ama, Ülkemizi bölgeleştiren, toprağımızı arazileştiren, yaşadığımız kentleri, köyleri rant için betonlaştıran hepimizi aletleştiren, ülkemizi savaşın eşiğine ve hepimizi mezhep etnik çatışma ortamına getiren bu iktidara karşı aydınlanma mücadelesine devam edeceğiz. Bu böyle bilinsin.

        

                             

                                                               CHP EREĞLİ İLÇE BAŞKANI

                                                                          FATİH SAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.