1. HABERLER

  2. Sarıgül Ereğli’ye Destek Verdi

Sarıgül Ereğli’ye Destek Verdi

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Köksal Filorinalı’ya destek verdiğini belirten bir açıklama yaptı. Cumhuriyet...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Köksal Filorinalı’ya destek verdiğini belirten bir açıklama yaptı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı’ya destek veren bir açıklama yaptı. Açıklamasında, “Ereğli, Türkiye’nin en önemli noktalarından birisi. En büyük arzum, 30 Mart akşamı İstanbul Büyükşehir Belediyesini Ereğli’ye getirmek. Köksal kardeşimizle birlikte, hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden, çalışmalar yapmak. Ben, Köksal Kardeşimizin Ereğli’ye çok büyük güç katacağına inanıyorum. Allah nasip ederse, İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak Ereğli ile el ele, kol kola ve omuz omuza olacağız. Ereğli’de, ötekisi olmayan bir anlayışla çalışacağız. Bizi destekleyenleri bir tek gün yalnız bırakmayacağız” dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.