1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Sarıkafa Aday Adayı Olduğunu Açıkladı
Sarıkafa Aday Adayı Olduğunu Açıkladı

Sarıkafa Aday Adayı Olduğunu Açıkladı

“EREĞLİ’NİN GELECEĞİ İÇİN HİZMETE TALİBİM”Süt Üreticileri Birliği Başkanı Ercüment Sarıkafa,  AK Parti ilçe Teşkilatı’nda düzenlediği basın toplantısında, AK Parti Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

A+A-

“EREĞLİ’NİN GELECEĞİ İÇİN HİZMETE TALİBİM”

Süt Üreticileri Birliği Başkanı Ercüment Sarıkafa,  AK Parti ilçe Teşkilatı’nda düzenlediği basın toplantısında, AK Parti Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Ereğli Süt Üreticileri Birliği Başkanı Ercüment Sarıkafa,çok sayıda Ereğlili’nin katılımı ile Ak Parti ilçe Teşkilatı’nda yaptığı basın toplantısında, Milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı.Yoğun katılımın gözlendiği adaylık açıklamasında Ereğli’nin önemli isimleri olan oda, birlik ve borsa başkanları ile muhtarlar, Ercüment Sarıkafa’ya destek verdiler.

1-108.jpg

ANNE SARIKAFA ; EREĞLİ’YE HİZMET İÇİN KURBAN ETTİM

 Açıklama programı sonrasında katılanları uğurlayan Sarıkafa, kendisini yetiştirip büyüten annesi Nimet Sarıkafa’nın da hayır duasını aldı.Oğlu Ercüment Sarıkafa’yı adaylık açıklamasında yalnız bırakmayan Anne Nimet Sarıkafa,“Ercüment’im hizmet adamı, ben onu Ereğli’ye hizmet için kurban ettim, insanlar onu sevdiği için açıklama törenine yoğun bir ilgi gösterdiler. İnşallah oğlumun Ereğli’ye en güzel hizmetleri yapacağına inanıyorum.” dedi.Anne Sarıkafa, oğlu Ercüment Sarıkafa’nın alnından öperek dualarım her zaman oğlum için dedi. Bu basın açıklamasında ise çok sayıda sivil toplum örgütü Temsilcisi’nin de basın toplantısında olduğu görüldü.

2-148.jpg3-127.jpg4-104.jpg8-025.jpg10-015.jpg13-006.jpg14-005.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.