1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Sarıkafa'dan Kandil Mesajı
Sarıkafa'dan Kandil Mesajı

Sarıkafa'dan Kandil Mesajı

Ereğli Süt Üreticileri Birliği Başkanı Ercüment Sarıkafa, Mevlit Kandili nedeni ile bir kutlama mesajı yayımladı.

A+A-

Ereğli Süt Üreticileri Birliği Başkanı Ercüment Sarıkafa, Mevlit Kandili nedeni ile bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Sarıkafa yayımladığı mesajda;

'' Sevgililer sevgilisi alemlere rahmet olarak gönderilen ışığıyla münevver olduğumuz, aydınlandığımız Hz Muhammed (SAV) Dünya’ya teşriflerinin yıl dönümündeyiz.

Bu kutlu gün, alemlere rahmet olarak gönderilen Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın (SAV) dünyamıza teşriflerinin yıldönümü. Her sene Rebiulevvel ayının on birinci gecesi idrak edilen bu mübarek gecede ellerimizi semaya açmamız ve Peygamber Efendimizin ahlakının hepimize sirayet etmesi, alemlerin barışla yaşamasını niyaz etmeliyiz. Bu kutlu gün ve mübarek geceler; manevi duygularımızı canlandıran, kendimizi sorgulamamıza vesile olan, duygu birliğinin, kardeşliğin, hoşgörünün, paylaşmanın ve dayanışmanın en yükseğe çıktığı müstesna zamanlardır. Bu duygu ve düşüncelerle Mevlit Kandili’nin tüm Ereğlili hemşerilerime ve tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini temenni ediyor; bu gecede yapılan tüm duaların milletimizin, İslam Aleminin birlik ve beraberliğine vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.Böyle yüce bir peygamberin ümmeti olarak O’nun sünneti, sözleri ve Kur’an-ı Kerim’in ışığında hareket etmeli, büyük günahlardan kaçınmalı ve birbirimizi sevmeliyiz. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.