1. HABERLER

  2. Sebze ve Meyveci Esnafı Sandığa Gitti

Sebze ve Meyveci Esnafı Sandığa Gitti

Ereğli Sebzeciler ve meyveciler Odası'nın olağan genel kurulu bugün yapıldı.Bakkallar ve Bayiler odası toplantı salonunda yapılan olağan genel kurulda...

A+A-

Ereğli Sebzeciler ve meyveciler Odası'nın olağan genel kurulu bugün yapıldı.Bakkallar ve Bayiler odası toplantı salonunda yapılan olağan genel kurulda toplam 214 delege oy kullandı.Seçim gündeminde yeralan maddeler oylandıktan sonra başkan adayları üyelere seslendi.

Sebzeciler ve Meyveciler Esnaf Odası Başkan Adaylarından Mustafa Gürpınar, olağan genel kurulun hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Diğer aday Adem Elbey ise, “Değerli üyelerimiz sizlerin göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı oda başkanlığına aday oldum. Dün olduğu gibi bugünde sizlere hizmet etmeyi görev sayacağım. Genel kurulumuzun Ereğli’mize esnaf camiasına ve pazarcı esnafına hayırlı, uğurlu ve bol kazançlı günler getirmesini diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından oy kullanma işlemlerine geçildi. Genel kurulda 214 oy kullanıldı 7 oy geçersiz sayıldı. Adem Elbey, 72 oy alırken Mustafa Gürpınar, 135 oy alarak Sebzeciler ve Meyveciler Esnaf odası başkanlığına seçildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.