1. HABERLER

  2. Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Yemek

Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Yemek

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılı nedeniyle Belediye Başkanı Özkan Özgüven Şehit Aileleri ve Gazilere yemek verdi.Ereğli...

A+A-

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılı nedeniyle Belediye Başkanı Özkan Özgüven Şehit Aileleri ve Gazilere yemek verdi.

Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Garnizon Komutanı Adem Tol, Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve ilçe protokolü ile Şehit Aileleri ve Gazilerin katıldığı program Cherry Garden City&Spa Hotel’de yapıldı.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ereğli Şube Başkanı Mehmet Emin Özyurt, şehitlerin bu ülkenin temel taşları olduğunu ifade ederek onları yaşatmaya, anlatmaya devam edeceklerini söyledi ve yemeği organize eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e teşekkür etti.

Ereğli Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yılmaz Ertaştan ise vatan uğruna canını veren aziz şehitlerin, bağımsızlık ve bütünlüğün ölümsüzleşen şahsiyetleri olduğunu belirterek, “Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” diye konuştu.

“Vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyorum” diyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Çanakkale ruhunu gelecek nesillere aktarmanın öncelikli görev ve sorumlulukları arasında geldiğini belirtti.

Ereğli Kaymakamı Şakir Erden ise, duygusal bir akşam yaşadıklarını kaydetti. Şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman baştacı olduğunu belirten Erden, “Vatan toprağını kanlarıyla sulayan aziz şehitlerimize minnet borcumuzu asla ödeyemeyiz. Şehitlerimizin aileleri bizlere emanetidir. Şehit aileleri bizim baş tacımızdır. Gazilerimiz de göz bebeğimizdir” dedi ve geceyi organize eden Başkan Özgüven’e teşekkür etti.

Başkan Özgüven ve Ereğli protokolü şehit aileleri ve gaziler ile yakından ilgilendiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.