1. HABERLER

  2. Şehit Aileleri ve Gazilerden Başkan’a Ziyaret..

Şehit Aileleri ve Gazilerden Başkan’a Ziyaret..

Haftanın ilk iş gününde yoğun bir görüşme trafiği ile mesaisine başlayan Belediye Başkanı Özkan Özgüven bugün yine makamında bir çok Sivil Toplum...

A+A-

Haftanın ilk iş gününde yoğun bir görüşme trafiği ile mesaisine başlayan Belediye Başkanı Özkan Özgüven bugün yine makamında bir çok Sivil Toplum Kuruluşu, Oda temsilcileri ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarından gelen misafirlerini konuk etti.

Ziyaretlerin beklide en anlamlılarından biri olan Şehit Aileleri ve Gazileri de konuk eden Başkan Özgüven, temsil ettiğiniz kurum ve bulunduğunuz konum itibari ile sizler bizim için çok farklı bir yerdesiniz bizler sizlerin ve Evlatlarınızın sayesinde rahat bir yaşam sürüyoruz, sizler bizlere Evlatlarınızın emanetlerisiniz o açıdan ne kadar güzel cümleler sarf etsek de  bunların hiç biri şahsen benim duygularıma tercüman olamaz diğer yandan hayatın devam ettiği gerçeğini de aklımızdan çıkarmadan Şehitlerimize şükranlarımızı, minnetlerimizi ve dualarımızı hiçbir zaman eksik etmiyoruz.

Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz, baktığımız zaman kimilerini Ailece tanıyoruz kimileri ile yeni tanışıyoruz, Evlat diye bizleri bağrına basanlarınız var bizim de Baba dediğimiz kişiler var,  yani hepimiz bir Aileyiz. Bir Evladını Vatana Şehit vererek binlerce evlat kazanan insanlarsınız o açıdan sizlerin en küçük istekleri bizler için bir emirdir bunu böyle bilmenizi istiyorum.

Seçimlerden önce özellikle Şehit Ailelerimiz ve Gaziler derneğimiz için verdiğimiz sözlerin tamamının arkasındayız ve bunları gerçekleştirmek için bir an önce çalışmalara başlayacaklarını dile getirten Başkan Özgüven ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.