1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Şehit Ailelerinin Onuruna Yemek Verildi
Şehit Ailelerinin Onuruna Yemek Verildi

Şehit Ailelerinin Onuruna Yemek Verildi

EREĞLİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ VE POMEM TARAFINDAN TÜRK POLİS...

A+A-

EREĞLİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ VE POMEM TARAFINDAN TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 174. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ NEDENİYLE ŞEHİT AİLELERİNİN ONURUNA YEMEK VERİLDİ.

0-018.jpg
Programa İlçe Kaymakam hayrettin Çiftçi, Polis Başmüfettişi POMEM Müdürü Ali Kurbi, Ereğli Emniyet Müdürü Necdet Ercan İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç, Diş Sağlığı Merkezi Müdürü Ayhan Yürekli, İlçe Sağlık Müdürü İsmail Yavuz ile diğer protokol üyeleri, Şehit ve Gazi aileleri katıldı. İlçe Emniyet Müdürü Müdürü Necdet Ercan ve POMEM Müdürü Ali Kurbi, ile birlikte davetlileri tek tek kapıda karşıladı.

1-253.jpg
POMEM Müdürü Ali Kurbi ve Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Şehit Aileleri Denek Başkanı Yılmaz Ertaştan ve Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Emin Özyurt günün önemine binaen birer konuşma yaptı. Yapılan konuşmalarda Şehitlerimizin rahmetle anıp, ailesine ve tüm yakınlarına başsağlığı dileyen konuşmacılar, "Teşkilat mensuplarımız görevlerini yerine getirmek için zaman mevhumu gözetmeksizin büyük bir özveri ile çalışmaktadır. Yeri geldiğinde gözünü kırpmadan canlarını ortaya koymakta, mukaddesi bildiği görevi uğruna şehit veya gazi olmaktadır. Şehit olan meslektaşlarımızın en yüksek mertebe olan şehitlik mertebesine yükselmeleri herkese nasip olmayan bir onurdur" dedi.

56242574_1135832793276575_710486765848231936_n.jpg
Emniyet teşkilatının çok büyük bir aile olduğuna değinildi. "Atalarımız dünyanın en güzel ve bereketli topraklarını vatan olarak seçerek bizlere emanet etmişlerdir. Bu kutsal cennet vatanı yüzlerce yıl ecdadımız canları pahasına korumuş ve üzerinde bir medeniyet kurmuşlardır. Şehitlerimiz bu vatan için hayatlarını feda ederek, gazilerimiz ise canlarından bir parça vererek bu cennet vatanı bize emanet etmişlerdir. Bizde onlardan almış olduğumuz bu emanetin ne kadar değerli olduğunu bilerek, birinci görevimiz bu vatanı korumak, bizden sonraki nesillere emanet etmektir. Bu anlayışla vatandaşlarımızın huzuru, mutluluğu ve güvenliği için üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye her daim devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Şehit aileleri ile birlikte yenilen yemeğin ardından İlçe Müftülüğü tarafından dua edilmesiyle ve verilen plaketin ardından program sona erdi.

56352663_1135832713276583_4174414942755094528_n.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.