1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Şehit Annesinin Koyunlarını Çalan 3 şüpheli tutuklandı
Şehit Annesinin Koyunlarını Çalan 3 şüpheli tutuklandı

Şehit Annesinin Koyunlarını Çalan 3 şüpheli tutuklandı

Konya'nın Ereğli ilçesinde şehit Uzman Çavuş Ramazan Aydoğan'ın annesi Ayşe Uzan'ın oğlunun ismini verdiği kuzusu ile 7 koyununu çalma şüphesiyle

A+A-

Jandarma ekipleri tarafından 3 kişi bugün sabahın erken saatlerinde, Ereğli Adliyesine sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

Şehit Ramazan Aydoğan’ın annesi Ayşe Uzan, şehit oğlunun acısının ardından ikiz doğan kuzularından birine, oğlu Ramazan'ın ismini vermişti. Yazlık Mahallesi’ndeki evinde sürekli 'Ramazan' isimli kuzu ile vakit geçiren Ayşe Uzan, geçtiğimiz gün hayvanlara yemlerini ve suyunu verip evine döndü. Gece saat 03.00 sıralarında Uzan'ın evinin yanındaki ağıla gelen kimliği belirsiz kişiler, iple bağlı olan ağılın kapısını açıp içeri girdi. Şüpheliler, 3 kuzu ve 10 koyunu çalmaya çalıştı. Bu sırada 2 kuzu ile 3 koyun şüphelilerin elinden kaçtı. 1 kuzu ve 7 koyunu geldikleri araca yükleyen şüpheliler olay yerinden kaçmıştı.

Ereğli jandarma ve JASAT ekiplerinin titiz ve özverili sıkı çalışmasıyla şehit annesini mağdur eden hırsızlık olayına karıştığı düşünülen 3 şüpheliyi çok kısa sürede ele geçirdi. Bugün Ereğli Adliyesine sevk edilen şüpheliler yapılan sorgulamalarının ardından 3’ide tutuklandı.

Çalının 1 kuzu ve 7 koyun ise hala bulunamazken JASAT ekiplerinin arama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Tutuklanan 3 şüpheli ise Ereğli cezaevine gönderildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.