1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Şehit Annesinin Koyunlarını Çalanlar Yakalandı
Şehit Annesinin Koyunlarını Çalanlar Yakalandı

Şehit Annesinin Koyunlarını Çalanlar Yakalandı

Konya'nın Ereğli ilçesinde, şehit Uzman Çavuş Ramazan Aydoğan'ın annesi Ayşe Uzan'ın oğlunun ismini verdiği kuzusu ile 7 koyununu çalma şüphesiyle 3 kişi bugün sabahın erken saatlerinde Ereğli Adliyesine sevk edildi.

A+A-

Bingöl'ün Genç ilçesi Yeniyazı köyü kırsalında, 2017 yılı Haziran ayında askeri aracın geçişi sırasında teröristlerce önceden tuzaklanan patlayıcının infilak etmesi sonucu Uzman Çavuş Ramazan Aydoğan şehit oldu. Aydoğan'ın annesi Ayşe Uzan, şehit oğlunun acısının ardından ikiz doğan kuzularından birine, oğlu Ramazan'ın ismini verdi. Yazlık Mahallesin'deki evinde sürekli 'Ramazan' isimli kuzu ile vakit geçiren Ayşe Uzan, geçtiğimiz gün hayvanlara yemlerini ve suyunu verip, evine döndü. Geçtiğimiz gün saat 03.00 sıralarında Uzan'ın evinin yanındaki ağıla gelen kimliği belirsiz kişiler, iple bağlı olan ağılın kapısını açıp, içeri girdi. Şüpheliler, 3 kuzu ve 10 koyunu çalmaya çalıştı. Bu sırada 2 kuzu ile 3 koyun şüphelilerin elinden kaçtı. 1 kuzu ve 7 koyunu geldikleri araca yükleyen şüpheliler, olay yerinden kaçmıştı.

Ereğli jandarma ve Jasat ekiplerinin titiz ve özverili çalışmasıyla hırsızlık olayına karıştığı düşünülen 3 şüpheli bugün Ereğli Adliyesine sevk edildi.

Çalının 1 kuzu ve 7 koyun ise hala bulunamazken Jasat ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Şüpheli şahısların işlemleri ise adliyede devam etmekte.

Ayrıntılar gelecek...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.