1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Şehit babasının izinden gidip savcı olacak
Şehit babasının izinden gidip savcı olacak

Şehit babasının izinden gidip savcı olacak

Ağrı'nın Doğubeyazit ilçesinde Pkk terör örgütü tarafından hain bir saldırı sonucu şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç’ın oğlu’da babası gibi savcı olacak

A+A-

9 Yıl önce hain saldırı sonucu şehit olan, Yiğit savcı Hakan Kılıç’ın oğlu Yiğit Kılıç’ta babasının izinden giderek savcı olmak için öğretim hayatını başarıyla sürdürerek ilk adımını attı. Babasının izinden gitmeye o yolda karar verdi.

O ŞEHİT BABASININ BAYRAĞINI TAŞIYACAK

Geleceğin genç hukukçu adayı olarak kararını veren Yiğit Kılıç babam gibi bende savcı olacağım ve babamın yolunda devam edeceğim dedi. Babamın bıraktığı bayrağı taşımak istiyorum ifadelerini kullandı.

Babası Şehit Savcı Hakan Kılıç adına, Ereğli Adliye Sarayı bahçesinde Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz tarafından yaptırılan parkın açılışında fidan diken geleceğin genç savcısı Kılıç kararlı davranışıyla geleceğe emin adımlar attığı görüldü.

Park açılışında düzenlenen törende oldukça kendinden emin olan, Genç savcı adayı Yiğt Kılıç’ı Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Akkiraz ve diğer savcı ve hukukçular yalnız bırakmadı.

Şehit Savcı Hakan Kılıç’ın oğlu Yiğit Kılıç, Babam bu günleri görse benimle gurur duyardı dedi. Ve babasının adını taşıyan parkta fidanları toprakla buluşturan Kılıç, fidan dikiminde bulundu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.