1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Şehzade Konutları Temel Kazı Çalışması Başladı
Şehzade Konutları Temel Kazı Çalışması Başladı

Şehzade Konutları Temel Kazı Çalışması Başladı

Ereğli'de Sönmez Yapı & İnşaat garantisiyle, Cinler Mahallesi’nde yapımına başlanan, bu önemli projenin temel kazı çalışması başladı.

A+A-

Ereğli'de Sönmez Yapı & İnşaat garantisiyle, Cinler Mahallesi’nde yapımına başlanan, bu önemli projenin temel kazı çalışması başladı.

2-163.jpg

Sönmez Yapı & İnşaat’ın büyük projesi olan Şehzade Konutları’nda temel kazı çalışmaları inşaat sezonun başlamasıyla yoğun bir şekilde sürüyor.Şehzade konutları 112 daire ve iş yerlerinin bulunduğu 7 şer kat üzeri 4 bloktan oluşan ve 10.000 metre küp kazı işleminin 4. gününde ise 5.000 metre kare kazı alanında çalışma başlatıldı.

3-141.jpg

Sönmez Yapı & İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan,  İlçemiz Ereğli’de Cinler Mahallesi’nde ki önemli Projenin sahipleri Sönmez kardeşler, babaları Kıyasettin Sönmez’den aldıkları iyi iş ahlakı ile mesleklerini başarıyla devam ettiriyorlar. Sönmez Kardeşler temel amaçlarının; inşaat sektöründe dürüstlük olduğunu babalarından kendilerine kalan en önemli sermayenin bu olduğunu belirtiyorlar.Sönmez Kardeşler, bu düstur çerçevesinde başarıyla mesleklerini Ereğli’de devam ettiriyorlar.Kıyasettin Sönmez’in oğulları Murat ve Kasım Sönmez ise şirketleri tarafından yapımına yeni başlanan projeye dair; Ereğli halkının her şeyin en güzeline layık olduğunu belirterek, “Daha öncesinde teslim ettiğimiz dairelerimizde olduğu gibi bu projemizde de, fark yaratan yeni bir çalışmamızı Ereğli halkına, ihtiyaçsahibi hemşerilerimize kazandırmayı hedefliyoruz.”dediler.

4-115.jpg

Genç iş adamları Murat ve KasımSönmez kardeşlerebizlerde hayırlı olsun diyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

dsc_4291.jpg5-065.jpg6-037.jpg7-032.jpgdsc_4002.jpgdsc_4011.jpgdsc_4025.jpgdsc_4041.jpgdsc_4046.jpgdsc_4280.jpgdsc_4025-001.jpgdsc_4301.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.