1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Şeker Fabrikasında yine kavga: 1 yaralı
Şeker Fabrikasında yine kavga: 1 yaralı

Şeker Fabrikasında yine kavga: 1 yaralı

Konya’nın Ereğli İlçesi Şeker Fabrikasında, İddiaya göre sıra tartışma sonucu çıkan kavgada 1 kişi aldığı bıçak darbesiyle yaralandı.

A+A-

Edinilen bilgiye göre; Olay akşam saatlerinde, Konya Adana Karayolu üzeri Ereğli Şeker Fabrikası önünde meydana geldi.

İki kişi arasında çıkan kavgada Halil K. İsimli kişi aldığı bıçak darbesiyle yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 Sağlık ve çok sayıda polis ile Jandarma ekibi sevk edildi. Sırtından yaralandığı öğrenilen kişiye ilk müdahale sağlık ekiplerince olay yerinde yapıldı. Daha sonra yaralı, Ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın şüphelisi jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

EREĞLİ ŞEKER FABRİKASINDA NELER OLUYOR?

Evet! Gün geçmiyor ki Ereğli Şeker Fabrikası önünde kavga olmasın, Daha doğrusu kavganın olmadığı bir gün yok, Devletin polis ve Askerinin oraya gitmediği gün yoktur. Çünkü görülüyor ki orada bir sıkıntı bir sorun var! Orada çözüme ihtiyaç duyulan bir sorun gözüküyorsa, İllaki bir insanın hayatını kaybetmesi mi gerekiyor? Olası bu kavgalar sıra yüzünden tekrar ediliyorsa, bir sıra meselesine çözüm bulunamıyorsa vallahi pes doğrusu! Çözüm randevulu sistem veya sıra meselesi, her ne ise onun adı? O soruna çözüm bulun onu uygulayın ki, vatandaşlar kavga etmesin, mağduriyetler   olmasın, doğru olan ivedilikle bulunmalı ki, bu hoş olmayan durumlar yaşanmasın ve bu olumsuz olayların önüne bir an önce geçilsin, sonra geç olmasın. Burada nasıl bir uygulama gerekiyorsa en kısa sürede alınması gerekmektedir.

Bugün bu kavga fabrika dışında olmuş olabilir, başka bir gün fabrika içerisinde de yaşanabilir, kavgaların tek sebebi sıra gibi gözüküyor, çözün be kardeşim. Biz bu sorunları haberleştirmekte aslında geç bile kaldık, burada olan eksiklik veya sıkıntı ne ise gerçekten giderilmeyi bekliyor. Şeker fabrikası denince adı çıkan kavgalarla akıllara gelmesin istiyoruz. Yetkililerin de bilgisine diyor ve sorunun giderileceğini ümit ediyoruz.

seker-fabrikasinda-yine-kavga-1-yarali.jpg

seker-fabrikasinda-yine-kavga-1-yarali-001.jpg

seker-fabrikasinda-yine-kavga-1-yarali-002.jpg

seker-fabrikasinda-yine-kavga-1-yarali-003.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum