1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Sevdamız Mühür Değil Hizmettir!
Sevdamız Mühür Değil Hizmettir!

Sevdamız Mühür Değil Hizmettir!

DALMAZ MAHALLESİ MUHTAR ADAYI SALİM ŞİMŞEK

A+A-

Ereğli İlçesi Dalmaz Mahallesinin sevilen simalarından Muhtar Adayı Salim ŞİMŞEK hizmet için adayım dedi.

Dalmaz Mahallesinde ve İlçemiz Ereğli'de dürüst ve düzgün kişiliğiyle tanınan muhtar adayı Salim ŞİMŞEK Mart ayında yapılacak olan mahalli seçimlerde hizmet için muhtar adayı olduğunu söyledi.

Salim ŞİMŞEK önümüzdeki süreçte “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli seçimlerinde, Dalmaz Mahallesi’nde muhtar aday olmaya karar verdim diyen ŞİMŞEK, Tek amacım mahallemin her bir köşesine eşit ve adil bir şekilde hizmet etmek olduğu için bu göreve talip oldum. ŞİMŞEK, Mahallemin devlet kurumları ve belediyenin vermiş olduğu imkanlardan en güzel şekilde yararlanabilmesi ve memuriyetim de almış olduğum tecrübe ve birikimlerimi mahallemin yararı adına kullanmak ifadesini kullanan ŞİMŞEK, ''Mührü taşımak için değil, amacımız ve gayemiz, sizlerin sesi olmaktır diyen ŞİMŞEK,  Dalmaz Mahallesi sakinlerine en iyi şekilde hizmet etmek ve mahallemin gelişmesini sağlamak maksadı ile bu kutsal göreve talibim'' dedi.

Bizlerde düzgün ve dürüst kişiliğiyle bildiğimiz, Ereğli Adliyesinden emekli olan ve yanlışa asla müsaade etmeyen işinin ehli olarak tanıdığımız, kardeşimiz Salim ŞİMŞEK'İ kutluyor ve hizmet yarışında kendisine başarılar diliyoruz.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.