1. HABERLER

  2. Seydişehirliler Büyükşehir’in İftarında Buluştu

Seydişehirliler Büyükşehir’in İftarında Buluştu

Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçe iftarlarına Seydişehir halkına verdiği iftar ile devam etti. İftarda konuşan Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter...

A+A-
Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçe iftarlarına Seydişehir halkına verdiği iftar ile devam etti. İftarda konuşan Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Uslu, merkezdeki hizmet standardı ne ise ilçelerde de aynı standartta hizmetler verileceğini vurguladı.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Seydişehirlileri iftarda buluşturdu. Programa AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekçi, Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Uslu, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Ak Parti Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda Seydişehirli katıldı. Katılımın yoğun olduğu iftarda Orta Doğu’da akan Müslüman kanlarının durması için dua da edildi. Programda konuşan Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Uslu, “Yeni Büyükşehir Yasası ile Konya’da Selçuklu, Meram, Karatay ilçelerimizdeki belediyecilik standardı ne ise hem Seydişehir merkezimizde, hem köylerimizde eski beldelerimizde inşallah bütün sınırlarımıza kadar bu standardı götüreceğiz” dedi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in halka layık hizmetler sunabilmek için dua etmeleri talebini de aktaran Uslu, ayrıca Irak, Suriye ve Filistin’de akan Müslüman kanlarının dinmesi için de Seydişehirlilerden dua etmelerini istedi. Siyasetin yıllarca halka tepeden bakma aracı olarak görüldüğünü dile getiren AK Parti Konya Milletvekili Tüfekçi, son 12-13 yıldır bu makamların tamamının millete hizmet etme aracı haline geldiğini kaydetti. Mübarek bir ayda halkıyla bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ise “Geçen yıl bu vakitlerde burada iftar yaptık, belediye başkanlığını aldık. Bu yıl burada beraber iftar yapıyoruz, Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanlığımızı ilk turda yüzde 55-60 oranında alacağız” diyerek, halkan destek beklediklerini söyledi. Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Uslu, KOSKİ Genel Müdürü İsmail Selim Uzbaş ve daire başkanları, iftar öncesinde Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Meclis Üyeleri ve muhtarlarla toplantı yaptı. Muhtarlar toplantıda bölgenin sorunlarını ve taleplerini dile getirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.