1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. SEYİR HALİNDEYKEN ALEV ALDI
SEYİR HALİNDEYKEN ALEV ALDI

SEYİR HALİNDEYKEN ALEV ALDI

Ereğli'de Talihsiz sürücünün 15 gün önce satın aldığı ve bugün Konya'da bakımdan çıkan araç, seyir halindeyken alev aldı.

A+A-

Yangın, saat 20.00 sıralarında Belediye Kültür Merkezi Önünde meydana geldi.

Ali Sefa isimli araç sürücüsü seyir halindeyken 70 FV 604 plakalı aracında henüz bilinmeyen bir nedenle araç alev aldı. 15 gün önce aldığı ve bugün ise Konya'da bakımını yaptırdığı araçla seyir halindeyken araç yanmaya başladı. Aracını yol ortasına durduran araç sürücüsünün yardımına çevrede ki vatandaşlar koştu. Yangın tüpleriyle çevredekilerin de desteğiyle yangını söndürmeye çalışan Sefa, itfaiyeye de ihbarda bulundu. İtfaiye ekipleri olay yerine zamanında gelmesiyle yangının kontrol altına alarak aracı söndürdü.

15 gün önce alınan ve motor ve yakıt sistemini yaptıran Sefa bir anda aracını alevlere teslim eden talihsiz sürücü, "Bir baktım motor kısmının oradan tutuştu. Birden bire yandı. Arabayı yeni aldığını ifade eden Sefa, Yeter ki cana gelmesin" dedi. Yangın nedeniyle araçta hasar oluşurken, yolda kısa süreliğine araç trafiğine kapatılırken polis ekipleri yol üzerinde ve çevrede önlem aldı. yol üzerinde trafik yoğunluğu oluştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.