1. HABERLER

  2. SGK Ereğli Merkezi Müdürü Fındık’dan Açıklama

SGK Ereğli Merkezi Müdürü Fındık’dan Açıklama

Ereğli Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Serdar Fındık Televizyonumuza bir ziyarette bulundu.Fındıklı Televizyonumuz Metro Tv Yönetim Kurulu Başkanı Atilla...

A+A-

Ereğli Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Serdar Fındık Televizyonumuza bir ziyarette bulundu.Fındıklı Televizyonumuz Metro Tv Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Atmaca’ya yapmış olduğu ziyaretinde Fındıklı, SGK’lıları bilgilendirici önemli açıklamalarda bulundu.

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan rapor, emzirme, analık, yol, diş medikal malzemeleri ödemeleri konusunda bir açıklama yapıldı.

Ereğli Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Serdar Fındık tarafından yapılan açıklamada, ‘’ Ziraat Bankası’ndan her ayın 8’i ile 14’ ü arası TC. kimlik numarası ile yapılan ( geçici iş göremezlik, online şahıs, manuel tedavi bedellerine ait ödemeler v.s) ödemelerin bu tarihler arasında alınmaması halinde Kurumumuza iade olunmaktaydı.

Bu durum sigortalılarımızın sızlanmalarına sebebiyet vermesi nedeniyle Kurumumuz yeni bir uygulama başlatmıştır.

Bu durumda sigortalılarımızın Ziraat veya Halk Bankasında banka hesabı olması halinde https://esgm.sgk.gov.tr/esgm/loginT.action internet adresinden ‘’ödemeler’’ butonu kullanarak banka hesap numaralarının online olarak tanımlama işlemi yapmaları durumunda en geç iki iş günü içerisinde hesabına bahse konu ödemeler aktarılacak ayrıca mail adresi veya cep telefonu numarası verilmiş ise bu kanalardan da bilgilendirme mesajı gönderilecektir. Böylece vatandaşın banka kuyruklarında beklemeksizin hesabına para aktarılmış olacaktır’’ dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.