1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. “Sıkıntılar El Birliğiyle Aşılacak”
“Sıkıntılar El Birliğiyle Aşılacak”

“Sıkıntılar El Birliğiyle Aşılacak”

MHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, Galericiler Sitesi Başkan ve esnafını ziyaretinde, mevcut ekonomik sıkıntıların üstesinden el birliği ile aşılacağını ifade etti.

A+A-

MHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, Galericiler Sitesi Başkan ve esnafını ziyaretinde, mevcut ekonomik sıkıntıların üstesinden el birliği ile aşılacağını ifade etti.

1bd97f17-e884-439b-87ac-f232fbd9cb84.jpg

 

                MHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, MHP İlçe teşkilatının organize ettiği Galericiler Sitesi esnafı ziyaret programı çerçevesince Galericiler Sitesi Başkanı Osman Aydoğdu’yla sohbet etti.

03f81523-8309-4d22-a127-63600fb354ea.jpg

                Son dönemlerde 2. el oto satışlarında çok önemli bir düşüş yaşandığını, sıfır otolarda yapılan indirimlerin kendilerini olumsuz etkilediğini dile getiren Galericiler Sitesi Başkanı Osman Aydoğdu, iktidarın 2. el otolarda da bir düzenleme yapması gerektiğini vurguladı,.

0e428946-920a-4def-aa80-5549dc7cee02.jpg

                Hüseyin Oprukçu ise, bir süredir Türkiye dışı etkenlerin ve içerideki uzantılarının etkisiyle ekonomik anlamda sıkıntılı bir süreçten geçtiğini, hemen her alanda atılan olumlu adımların etkisi ve birlik beraberliğin sonucunda bu darboğazında aşılacağına inandığını söyledi.

1429808c-f328-48c4-8cf1-d6c580e9725f.jpg

                Türkiye genelinde olduğu gibi Ereğli’de de sergilenecek birlik ve beraberlik duruşu ile üstesinden gelinemeyecek bir sorunun olmadığına işaret eden Oprukçu, “Daha önceki dönemde de biz bu birlikte hareket etmenin sonuçlarını yapılamaz denilenleri yaparak gösterdik. Adana Büyükşehir de kazandığımız tecrübelerin de ışığında hareket ederek yeni hedeflere ve projelere imza atacağız” şeklinde konuştu.

                Daha sonra Galericiler Sitesi esnafını tek tek ziyaret eden Oprukçu ve yanındaki heyet, yerel seçimlerde hizmete talip olduklarını dile getirdiler. Esnafların sıcak ilgi gösterdiği Hüseyin Oprukçu, kendisine teveccüh gösteren Ereğli halkına tekrar teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.