1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Şilili Meslektaşımızdan Metro Tv 'ye Ziyaret
Şilili Meslektaşımızdan Metro Tv 'ye Ziyaret

Şilili Meslektaşımızdan Metro Tv 'ye Ziyaret

Güney Amerika Ülkelerinden olan Şili'den İlçemiz Ereğli'ye  gelen Maria Nikol Villalobos Metro Tv'yi ziyaret etti.

A+A-

Güney Amerika Ülkelerinden olan Şili'den İlçemiz Ereğli'ye  gelen Maria Nikol Villalobos Metro Tv'yi ziyaret etti.

untitled-1.jpg

Ereğli'yi ziyareti sırasında sosyal medyadan özellikle Metro tv nin yakınen  takipçisi olan ve Şili'de bir Basın Kuruluşunda çalışan Maria Nikol Villalobos Metro Tv Yönetim Kurul Başkanı  Atilla Atmaca'ya  ziyarette bulundu. Metro Tv Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Atmaca ile Maria Nikol Villalobos ve İş adamı arkadaşı Yusuf Can Sarıkaya birlikte  karşılıklı Fikir alışverişinde  bulundu. Metro Tv Teknik Sorumlusu Atalay Atmaca Haber Direktörü tarafından Metro Tv stüdyolarını gezen Maria Nikol Villalobos  bilgiler aldı. Metro Tv 'nin sosyal medya  Ağından Güney Amerika'nın Şili'nin Santiago  kentinden başkentten Ereğli'mizi takip eden Villalobos ve İş Adamı arkadaşı Yusuf  Can Sarıkaya ziyaretinde  Sosyal medya'dan takip ettiği metro Tv'yi birebir yerinde görme fırsatını  yakalamanın memnuniyetini dile  getirdi. Meslektaşımız Maria Nikol Villalobos ziyaretten oldukça mutlu olduğunu söyledi.

20668748_1679273888749913_1270463531_n.jpg

Metro Tv Yönetim Kurul Başkanı  Atilla Atmaca Okyanus Ötesinden  Güney Amerika'dan Şili'nin Başkenti Santiago'dan  sosyal medyadan takip eden meslektaşının kendisini ziyarete gelmesinden oldukça memnun olduğunu dile getirdi.

20668838_1679325812078054_1510516340_n.jpg

Atmaca ziyaretten duyduğu memnuniyeti şu sözlerle ifade etti ;Metro tv'nin Sosyal medyada dünyanın her yerinden  oldukça çok takipçisinin olduğunu biliyordum. Bunu her fırsatta dile  getiriyorum. Bunu zaten bizi takip eden, sosyal medya takipçilerimiz biliyor ama dünyanın  diğer bir ucundan yakinen  takip eden  bir meslektaşımın  bizi ilk fırsatta ziyaret etmeleri  oldukça  memnuniyet verici, kendilerine bu ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.Dili, Dini, rengi ne olursa olsun dünyanın  her yerine haber ulaştırıyor olmak çok güzel, dahası oradan takip edilmek haberlerimizi dillerine çevirerek okuyor olmaları bizi takip etmeleri çok daha güzel dedi.

20707646_1679273878749914_2124457398_n.jpg

Ayrıca Maria Nikol Villalobos Atilla Atmaca'dan bir ricada bulunarak Metro Tv Stüdyosunda haber okumak istediğini söyledi. Atmaca Meslektaşı Villalobos'un bu isteğini kırmadı. Maria Nikol Villalobos   Metro Tv Stüdyolarında Haber Okudu.

a-002.jpg

untitled-2-001.jpguntitled-3.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.