1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. “SİNEMİZ; HAKİKAT KADAR MERT''
“SİNEMİZ; HAKİKAT KADAR MERT''

“SİNEMİZ; HAKİKAT KADAR MERT''

MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa YILMAZ Bir Basın Açıklamasında Bulundu.

A+A-

YÜREĞİMİZ; KUYRUKLU YALANIN DOĞRUYU GÖRÜNCE KUYRUĞUNU KISTIRIP KAÇACAĞI KADAR SERTTİR: MÜCADELEMİZ KESKİN VE KAİMDİR”

Kıymetli dostlar, Değerli Ereğli’liler

''Malum olunduğu üzere, Ereğli Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Oprukçu, 29 Aralık 2022 tarihinde Ereğli Belediyesi Sümer Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya gelerek; gündeme, 2022 yılına ve göreve geldiği günden bu yana geçen 45 ayda yapılan hizmetlere dair değerlendirmelerde bulunmuştu.

İlçemizde faaliyet gösteren sözde basın mensubu bazı şarlatanlar; şark kurnazlığıyla, laf cambazlığıyla, kelime oyunlarıyla, cımbızla laf ayıklayıp gerçekleştirdiği alçak ithamlarıyla, oyun içinde oyunlarıyla, kirli tezgahlarına, tezviratlarına ve tertibatlarına her gün bir yenisi ekleyip, kutlu hareketimize, kutlu hareketimizin görevde bulunan fertlerine, bunun toplamı olan, Cumhur İttifakına ve Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Oprukçu’yu hedef almaktadırlar.

Söz konusu sözde gazeteciler, her şeyden bir şey çıkarma ve bir şeyden her şey çıkarma ümit, heva ve hevesleriyle Cumhur İttifakına zarar verme gayretindedirler.

Söz konusu sözde gazetecilerin faaliyetleri son derece zehirli, tehlikeli, basın, yayın ve yayım etiğinden uzak, kamu yararı kavramını aşındırır bir halde, vatandaşın sesi olmaktan öte, tefeci bir zihniyetle aktarılan lakırtıdan ibarettir.

Söz konusu sözde gazeteciler, ortada hiçbir şey yok iken, yayın adı altında insanımızı tahrik etmekte, hadlerini bir o kadar aşarak, Cumhurbaşkanımız ile Belediye başkanımızı karşıya karşıya getirmek için gayret sarf etmektedirler. Bu maskeli, maksatlı faaliyetlerin neresinde gazetecilik vardır. Sevdalısı olduğumuz Ereğli’mizin il olması konusunda haklı beklentisinin ve temennisinin önündeki engel olan, olunan bir durum varmış gibi ve bu kişinin de Sayın Cumhurbaşkanımızmış gibi algı yaratmak tam bir provakasyondur.

Unutulmamalıdır ki, doğruyu söylemek kadar zoru, boş konuşmak kadar kolayı yoktur.

Cumhur İttifakı Ereğli’de dimdik ayaktadır, Cumhur İttifakının her bir ferdi ve neferi hep birlikte 2023 seçimlerine giderken, müşterek ve müteselsilen hareket etmektedir.

Kara kampanyalarla, alçakça kurgulanmış oyunlar Cumhur İttifakını hedefinden milim şaşırtmayacak, 2023 Lider Ülke Türkiye Vizyonunu Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleriyle tatbik edecek, yeni Türk asrını birlikte karşılayacak, kripto emellere dersini verecektir.

Bilinmelidir ki, partimiz hisarlarında gedik açmak için fırsat kollayanlar, sabrımız cesaretimizin üstündedir ama bardak dolmuş, tahammülümüz kalmamış sabrımız taşmıştır.

Sözde gazetecilerin ilişkilerini, perde arkasında, kapalı kapılar arkasında yaptığı pazarlıkları her kim varsa iltisaklı, irtibatlı ucu kime değiyor, dokunuyorsa ipliğini pazara çıkarmasını, yeri ve zamanı geldiğinde hava olup sarmasını, bulut olup dolmasını,

yıldırım olup çakmasını, yağmur olup yağmasını biliriz.

Herkes işini düzgün yapsın, haddini, hududunu bilsin, üstümüze oynayıp sonra altımızda kalmasın.!!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.