1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. ŞOFÖRLER İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
ŞOFÖRLER İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

ŞOFÖRLER İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Şoförler ve Otomobilciler Odasının düzenlemiş olduğu iftar yemeğine şoför esnafından yoğun ilgi oldu.

A+A-

Şoförler ve Otomobilciler Odasının düzenlemiş olduğu iftar yemeğine şoför esnafından yoğun ilgi oldu.

Şoförler ve otomobilciler odası tarafından şoför camiasına ve Ereğlili vatandaşlara iftar yemeği verildi.

Düzenlenen iftar yemeğine, Konya Esnaf Odası Birlik Başkanı Ali Osman Karamercan, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Sağlam, Halkapınar Kaymakamı Hakan Güner, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, Ereğli Belediye Başkan Yardımcılar Agah Taşkın ve Lokman Göktaş, MHP İlçe Teşkilatı Başkanı Musa Yılmaz, AKP İlçe Teşkilatı Başkanı İbrahim Büyüktorun, Protokol üyeleri, çok sayıda şoför esnafı ve davetliler katıldı.

Şoförler Odası Başkanı Sağlam’ın davetlilerle tek tek ilgilendiği iftar yemeğinde ezanın okunmasıyla birlikte dualar edilerek oruçlar açıldı. Konya Esnaf Odası Birliği Başkanı Ali Osman Karamercan yaptığı açılış konuşmasında şunları ifade etti;

 “Ramazan ayımız Birlik beraberlik ve yardımlaşma ayıdır. Hoşgörü ayıdır. Bu ayımızı çok güzel değerlendiriyoruz Allah’ın izniyle ama bittikten sonra da aynı birlik ve beraberliğin olmasını Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum. Tekrardan Ramazanımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Yaklaşan Ramazan Bayramınızı da kutluyorum" dedi.

Selamlama konuşmasını yapan Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar ise şunları ifade etti;

“Bu programı hazırlayan ve emeği geçen çok değerli başkanıma ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bingöl’de Şehit düşen Uzman Çavuş Aydoğan’a Allah’tan Rahmet Ailesine Baş sağlığı diliyorum. Cenabı Allah Şehidimizin yattığı yeri Cennet mekânı etsin. İnşallah bundan sonra böyle acı haberleri de duymamamızı Cenabı Allah’tan temenni ediyorum” diyerek sözlerine son verdi.

Konuşmalarını yapmak için kürsüde yerini alan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise şu sözlere yer verdi;

“Ramazanın sonuna doğru yaklaşıyoruz inşallah Çarşamba günü kadir gecesini idrak edip hep birlikte sağlık ve mutluluk içerisinde bayrama ulaşacağız duamız ve temennimiz bu yönde ramazan ayındaki bu sofralar aslında bizlere bir kap yemek ikramı ortamı sağlarken bir taraftan da muhabbetimizi artırıyor. Birliğimiz Beraberliğimiz inşallah devam eder. Bu ülke coğrafyasında yaşayan insanlar olarak farklı asil bir milletiz yardımlaşmamız birlik ve beraberlik içerisinde olmamız bizlere mahsus Allah’ım devam ettirsin” sözlerini ifade etti.

Son olarak konuşmasını yapan Halkapınar Kaymakamı Hakan Güner ise şunları ifade etti;

“Mübarek Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Yaklaşan Ramazan Bayramınızı da tebrik ediyor hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İnşallah bu iftar sofraları birliğimize, beraberliğimize kardeşliğimize bunların daha da artmasına vesile olsun diyorum” diyerek sözlerine son verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.