1. HABERLER

  2. SÖZDE EŞYA TAŞIYORLARDI, AMA ESRARLA BİRLİKTE VAKKUMA TAKILDILAR

SÖZDE EŞYA TAŞIYORLARDI, AMA ESRARLA BİRLİKTE VAKKUMA TAKILDILAR

Sözde ev eşyası taşıyorlardı, ama ev eşyası içerisinde taşınan esrar’a jandarma, narkotik köpeği vakkum ile birlikte zehir tacirlerine geçit vermedi.Ereğli...

A+A-

Sözde ev eşyası taşıyorlardı, ama ev eşyası içerisinde taşınan esrar’a jandarma, narkotik köpeği vakkum ile birlikte zehir tacirlerine geçit vermedi.

Ereğli ve Konya İl Jandarma ekipleri dün gece 22.30 sıralarında Ereğli Konya Karayolu üzeri Hortu Mahallesi mevkiinde, Narkotik Köpeği Vakkum eşliğinde yapılan yol kontrolleri sırasında ev eşyası ve tıbbi malzeme taşıyan tır’da burçlar arasına saklanmış halde kubar esrar ele geçirdi.

Konya-Adana yolu Hortu mevkiinde jandarma timlerinin yaptığı yol kontrollerinde, Batman ilinden Bursa’ya gitmekte olan tır’da Özel eğitimli Narkotik Köpeği Vakkum eşliğinde yapılan aramada ev eşyası ve tıbbi malzeme yüklü olan tır’da burçlar içerisine özel olarak zulalanmış 14 paket halinde hazırlanan ve yaklaşık her bir paketin 5 kg. şeklinde paketlenmiş olan esrarının toplam ağırlığı 67 kiloğram olan kubar esrar ele geçirildi. Ele geçirilen esrar maddesinin piyasa değerinin ise 700 bin TL olduğu ifade edildi.

72 EN 655 plakalı tır’da ele geçirilen Kubar esrar ile birlikte diğer malzemeler jandarma tarafından muhafaza altına alınırken, araçta bulunan F.O, S.D , ve C.D isimli şahıslar Jandarma tarafından göz altına alındı.

jandarma ekipleri soruşturmayı ise çok yönlü olarak sürdürüyor.

Jandarmayı Metro tv olarak kutluyor ve başarılar diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.