1. HABERLER

  2. Sözünü Tuttu,Mazbatasını Babasına Getirdi

Sözünü Tuttu,Mazbatasını Babasına Getirdi

İzmir Karşıyaka’nın Genç Başkanı Hemşehrimiz Akpınar, Yerel seçimlerde aldığı  yüzde 71 oy oranıyla rekor kırarak İzmir Karşıyaka Belediye...

A+A-

İzmir Karşıyaka’nın Genç Başkanı Hemşehrimiz Akpınar, Yerel seçimlerde aldığı  yüzde 71 oy oranıyla rekor kırarak İzmir Karşıyaka Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Mutlu Akpınar, geçtiğimiz günlerde 14 Mart 2014 Tarihinde yaşamını yitiren eski Ereğli Belediye Başkanı, Babası Kenan Akpınar’ı unutmadı. Başkanlık sevincini Babasıyla paylaşmak isteyen Akpınar, mazbatasını da alarak, Babası Kenan Akpınar’ın mezarına koştu,  İlk olarak Ereğli’ye  Babasının 500 evlerde bulunan Gözetepe Mezarlığına giden Akpınar, verdiği sözü yerine getirdi sevincini babası ile paylaştı.

Akpınar babasının mezarı başında yaptığı açıklamada; “Babam keşke bugünleri görseydi. Ama gördüğünü biliyorum, Ohissediyor Ona layık bir Belediye Başkanı olacağım. Her atacağım imzada onu düşünerek, halkın yararını düşünerek imza atacağım ve onurlu bir duruş sergileyeceğim. Bize bir isim bıraktı gitti. Türkiye’ye mal olmuş bir insanın oğlu olmanın onurunu ve sorumluluğunu taşıyorum diyen Akpınar.

Kenan Akpınar ismi kimseden dolayı silinmeyecek, yok olmayacak daha da yücelteceğiz. Akpınar ismini en iyi şekilde temsil edeceğiz. O’na Türkiye’nin her yerinden insanlar sahip çıktı. O insanları da mahcup etmeyeceğiz. O’na söz vermiştim. ‘Türkiye rekorunu kırıp sana geleceğim’ demiştim. O sözümde durmamda bana yardımcı olan Karşıyakalılara da teşekkür ediyorum. Mazbatamı da sürekli burada durması için bırakıyorum.

Hem babam hem Ereğli halkı gurur duyacak. Babam bir çınar gibiydi bu çınarın altında rahat uyuyacak” diye konuştu.

Zaman zaman gözleri dolan ve duygu yüklü anlar yaşayan Akpınar’ı babası Kenan Akpınar’ın mezarı başında ailesi ve dostları yalnız bırakmazken, Kardeşi Cemalettin Ulaş Akpınar ve Annesi Sebahat Akpınarla birlikte duygu dolu anlar yaşadılar, Babası Kenan Akpınar’ın Başkanlığı döneminde yapılan 500 Evler Göztepesi mezarlığında,Halk için imza atan bir Başkan olacağım diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.