1. HABERLER

  2. Strateji Koordinatörlüğü Çalışmalarına Devam Ediyor

Strateji Koordinatörlüğü Çalışmalarına Devam Ediyor

Ereğli Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü bünyesinde kurulan Strateji Koordinatörlüğü Ereğli yararına yürüttüğü yararlı çalışmalarına...

A+A-

Ereğli Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü bünyesinde kurulan Strateji Koordinatörlüğü Ereğli yararına yürüttüğü yararlı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ereğli’ye özgü bir model geliştirilmesi ve daha kalkınabilir, daha gelişmiş bir Ereğli oluşturabilmek adına  toplumun her kesimi ile görüş alışverişinde bulunan Ereğli Belediyesi Strateji Geliştirme Koordinatörlüğü,  önceki gün Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Belediye Başkan Yardımcıları, Kamu Kurum ve Kuruluş Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri  ile Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla bir çay bahçesinde toplandı. Toplantıda Strateji Geliştirme Koordinatörü Dr. Yasin Özgütük katılımcılara bir sunum yaptı.

Geç saatlere kadar süren toplantıda katılımcılara hitap eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, toplantılardaki asıl amacın toplumun tüm kesimlerini Ereğli ortak paydasında buluşturmak olduğunu belirterek, Ereğli’nin tanıtımı ve diğer il ve ilçelerde isminin duyurulabilirliği noktasında bir şeylerin eksik olduğunu söyledi. Ereğli’nin kabuğuna dar bir ilçe olduğunu ancak kabuğunu kırabilecek enerjinin de oluşturulamadığını söyleyen Özgüven, Ereğli’nin ciddi anlamda önemli bir potansiyele sahip olduğunu ancak bu potansiyelin harekete geçirilemediğini kaydetti.

Herkesten Ereğli’nin gelişmesi, kabuğunu kırması ve tüm Türkiye’ye açılması için görüş, düşünce, öneri ve proje beklediklerini sözlerine ekleyen Başkan Özgüven Ereğli adına çok önemli olan toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından katılımcılardan görüş ve düşünceleri alındı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.