1. HABERLER

  2. AYRANCI

  3. Sulama kanalında boğulan kardeşler yan yana defnedildi
Sulama kanalında boğulan kardeşler yan yana defnedildi

Sulama kanalında boğulan kardeşler yan yana defnedildi

Karaman’ın Ayrancı ilçesine bağlı Sarakköy’de sulama kanalında boğularak hayatını kaybeden iki kardeş gözyaşları arasında defnedildi.

A+A-

Anne Arife Atmaca çocuklarının ardından ’Oğullarım’ diyerek gözyaşı döktü

Karaman’ın Ayrancı ilçesine bağlı Sarakköy’de sulama kanalında boğularak hayatını kaybeden iki kardeş gözyaşları arasında defnedildi.

Salih Mahmut (8) ile Ümit Enes Atmaca (11) kardeşler için Ayrancı ilçesinde cenaze namazı kılındı. Merkez Camisindeki namaza çocukların ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Üç çocuğundan ikisini kaybeden baba Veli Atmaca ise namaz sırasında güçlükle ayakta durabildi. Anne Arife Atmaca ise cenazeler götürülürken, ’Oğullarım' diyerek tabutların arkasından gözyaşı döktü. Kılınan namazın ardından iki kardeş gözyaşları arasında Ayrancı Mezarlığında yan yana defnedildi.

Sulama kanalında boğularak hayatını kaybeden iki kardeşin de badminton sporu ile ilgilendikleri öğrenildi. Badminton sporcusu olan 11 yaşındaki Ümit Enes Atmaca’nın 2 yıldır Ayrancı Gençlik ve Spor Kulübünün lisanslı oyuncusu olduğu, 8 yaşındaki kardeşi Salih Mahmut’un da aynı spora gönül verdiği belirtildi.

Olay, Edinilen bilgiye göre, 8 yaşındaki Salih Mahmut Atmaca oyun oynadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu sulama kanalına düştü. Kardeşinin çığlığını duyan ağabeyi Enes Atmaca (11) kardeşini kurtarmak için kanala girdi. Çevrede bulunan bir vatandaşın olayı görmesi üzerine olay yerine gelerek kanala düşen Salih Mahmut Atmaca'yı kanaldan cansız bedenini çıkardı. Diğer ağebeyi ise akıntıya kapılıp gözden kayboldu.

sulama-kanalinda-bogulan-kardesler-.jpg

sulama-kanalinda-bogulan-kardesler--004.jpg

sulama-kanalinda-bogulan-kardesler--001.jpg

sulama-kanalinda-bogulan-kardesler--002.jpg

sulama-kanalinda-bogulan-kardesler--003.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.