1. HABERLER

  2. Sultanlar Galibiyete Hasret

Sultanlar Galibiyete Hasret

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nde Ereğli Belediyespor, Çanakkale Belediye karşısında bekleneni veremeyince sahasından 3-0 yenik ayrılan taraf oldu. Acıbadem...

A+A-

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nde Ereğli Belediyespor, Çanakkale Belediye karşısında bekleneni veremeyince sahasından 3-0 yenik ayrılan taraf oldu.

 

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nde henüz puanla tanışamayan Ereğli Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Çanakkale Belediye karşısında bir varlık gösteremedi ve karşılaşmayı 3-0 mağlup tamamlayarak puansızlık serisini sona erdirdi.

 

İlk sete iyi başlayan konuk ekip, elde ettiği farkı  set sonuna kadar muhafaza edince bu seti 15-25 tamamlayarak durumu 0-1’e taşıdı.

İkinci sette baştan sona kadar üstünlüğünü koruyan Çanakkale Belediyespor, ev sahibi  Ereğli Belediyespor’un setin ikinci teknik molasından sonraki çabalarını da boşa çıkartarak bu setide 17-25 önde tamamlayan taraf oldu 0-2.

Üçüncü sette ise daha istekli olarak sahaya çıkan ilk ve ikinci teknik molaları önde tamamlayan Ereğli Belediyespor, özellikle manşet hataları ile hücum ve savunmada yetersiz kalınca konuk ekip Çanakkale Belediyespor bu seti de 21-25’lik bir skorla tamamladı ve maçı da 3-0 kazandı.

 

EREĞLİ BELEDİYESPOR: 0 – ÇANAKKALE BELEDİYESPOR: 3

 

Salon: Ereğli Atatürk Kapalı Spor Salonu

 

Hakemler: Mehmet Demirören (Ankara)- Mutlu Seçal (Tokat)

 

Ereğli Belediyesi: Seda, Alessya, Fulya, Tuğçe, , Mınırıye, Elif  (Sabriye, Damla, Aleksandra)

 

Çanakkale Belediye: Cansu Güngör, Ece, İvana, Ayşe, Fatma, Ebru, Jovana, Ecem,

Cansu Aydınoğulları, Funda, Vesna, Burcu.

 

Dakika ve Setler:

22 dk 15-25,

25 dk 17-25

27 dk 21-25

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.