1. HABERLER

  2. SÜNNET OLAN ENGELLİ ÇOCUKLAR ŞÖLENDE EĞLENDİ

SÜNNET OLAN ENGELLİ ÇOCUKLAR ŞÖLENDE EĞLENDİ

Ereğli Belediyesi Bünyesindeki Engelsiz Yarınlar Derneği tarafından sünnet ettirilen 14 engelli çocuk için şölen düzenlendi.Oğuz Ata Tesisleri Engelsiz...

A+A-

Ereğli Belediyesi Bünyesindeki Engelsiz Yarınlar Derneği tarafından sünnet ettirilen 14 engelli çocuk için şölen düzenlendi.

Oğuz Ata Tesisleri Engelsiz Yarınlar Derneğinde düzenlenen şölene Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, Belediye Başkanı Özkan Özgüven, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile hayırsever vatandaşlar ve sünnet ettirilen engelli çocukların aileleri katıldı.

Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Songül Vural, engelli çocukların sünnet töreni ve şölenine destek olan Kaymakam Şakir Erden ve Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e teşekkür ederek, “Engelli çocuklar bizim baş tacımızdır. Onları bu anlamlı günlerinde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Devletin her vatandaşa hizmet ettiğini ve özellikle de engellilere hizmetin bir başka anlam kazandığını söyledi.

Belediye olarak Engelli Koordine Merkezi kurduklarını ifade eden Özgüven, Engellilere yönelik sosyal, kültürel projelerle Kaymakamlık ve Belediye olarak her türlü desteği verdiklerini kaydetti.

“Bizlerde bir gün engelli olabiliriz” diye konuşan Özgüven, bu bilinçle çalışmalarını sürdürdüklerini ve yeni projeler ürettiklerini vurguladı ve sünnet ettirilen 14 çocuğun ilk mürüvvetlerinin hayırlı olmasını diledi.

AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu ise, “Güzel bir sosyal programda beraberiz. Sosyal Belediyecilik gelişip büyüyor. Belediye Başkanımız da artı değer katıyor. Geçmişte engelliler dışarı çıkarılamazken şimdi ise her türlü aktivitenin içerisinde boy gösteriyorlar. Ailelerine de destek olmak gerekiyor. Allah’ın imtihanıdır onlarınki. Bu imtihanın sonu cennettir. Bu organizasyonda emeği geçenleri kutluyor, teşekkür ediyorum” dedi.

Ereğli Kaymakamı Şakir Erden ise, Engelsiz Yarınlar Derneğinin 3 aylık bir dernek olduğunu belirterek, derneğe kayıtlı 750 üyenin olduğunu ve hedeflenen rakamın ise 5 bin kişi olduğunu söyledi.

Kamu olarak her türlü desteği verdiklerini ifade eden Erden, “Engellilerin yaşam şartlarının iyileştirilmesi, sosyal ve kültürel anlamda hayat standartlarını yükseltilmesi gerekiyor. Bunu da yapmak için yoğun çaba ve gayret içerisindeyiz. Bugünkü etkinliğe destek olan herkese teşekkür eder, saygılar sunarım” diye konuştu.

Konuşmaların ardından organizasyona katkı sağlayanlara plaket verildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.