1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Süt Üreticileri Birliği Olağan Genel Kurulu Yapıldı
Süt Üreticileri Birliği Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Süt Üreticileri Birliği Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Ereğli Süt Üreticileri Birliği, Demireller Dinlenme Tesisleri'nde yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi.

A+A-

Ereğli Süt Üreticileri Birliği, Demireller Dinlenme Tesisleri'nde yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Kongreye Ereğli Süt Üreticileri Birliği Başkanı Ercüment Sarıkafa, divan kurulu üyeleri ve çok sayıda süt üreticisi katıldı.

“İşimiz süt, gücümüz üretici” sloganı ile çıktıkları yolda emin adımlarla yürümenin çaba ve gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Ereğli Süt Üreticileri Birliği Başkanı Ercüment Sarıkafa, "Ben başkan değil öncelikle sizler gibi üreticiyim.Üreticilerin desteği ile bu birlik daha çok kalkınacak. Bir takım dedikodularla birlik hizmetlerine gölge düşürmek isteyenler amaçlarına ulaşamayacaklar" Belirten Sarıkafa, Ereğli adına birçok güzel işe imza attık. Biz, yönetim kurulu olarak üreticilerimizle birlikte çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Sarıkafa’nın konuşmasının ardından divan kurulu teklifi ile birlikte divan kurulu oluşturuldu. Olağanüstü genel kurul Acıkuyu, Aşağıgöndelen ve Yukarıgöndelen mahallelerinde yapılacak olan Tarıma Dayalı İhtisas Süt Besiciliği Organize Hayvancılık Projesi'ne birlik olarak katılımın ve hayvancılık işletmesini kapatanlar ile tüzüğün altıncı maddesini ihlal edenlerin üyelikten çıkarılması konusu üzerine oylama yapıldı. Her iki gündem maddesi de oy çokluğu ile kabul edildi. Yoğun bir katılımın olduğu Olağan Genel Kurul toplantısı sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.