1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3.  Tacizci Afganlı Linç Girişimi
 Tacizci Afganlı Linç Girişimi

 Tacizci Afganlı Linç Girişimi

Konya'da meydana gelen taciz olayında, Bir parkta, iddiaya göre 22 yaşındaki Afgan uyruklu M.Y.H., 11 yaşındaki Ö.S.,'yi taciz etti.

A+A-

Konya'da meydana gelen taciz olayında, Bir parkta, iddiaya göre 22 yaşındaki Afgan uyruklu M.Y.H., 11 yaşındaki Ö.S.,'yi taciz etti.

Ardından parktan götürmeye kalkıştığı Ö.S, çığlık attı. Küçük çocuğun çığlıklarına koşan ailesi ve parkta bulunan vatandaşlar Afganlı sapık tacizci M.Y.H.'yi linç etti. Yaralanan ve güvenlik kulubesine sığınan şüpheliyi, kalabalığı zor sakinleştiren ve yoğun güvenlik önlemi alan polis, emniyete götürdü.
Olay, merkez Meram
 İlçesi Karaman Caddesi'nde yaşanan olay, Bir parkta meydana geldi. İddiaya göre parka ailesiyle piknik yapmaya giden Ö.S., Afganistan uyruklu olduğu öğrenilen M.Y.H.,'nın elle tacizine uğradı. Şüphelinin, Ö.S.,'yi parktan uzaklaştırmaya çalışması üzerine küçük çocuk çığlık atmaya başladı. Oğullarının çığlıklarını duyan ailesi ve parkta bulanan vatandaşlar şüpheliyi linç etmeye başladı. İhbar üzerine olay yerine gelen  polis ekipleri, M.Y.H.'yi kalabalığın elinden güçlükle kurtararak parktaki güvenlik kulubesine sakladı. Yaralanan ve kulübedeki koltukların altına saklanan M.Y.H.,'yı polis  ekipleri, otosuyla parktan uzaklaştırdı. Yaralanan şüpheli, Konya Eğitim Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından polis merkezine götürüldü. 

Olayla ilgili polis soruşturma başlattı.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.