1. HABERLER

  2. KONYA

  3. Tahir Akyürek’ten 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
Tahir Akyürek’ten 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Tahir Akyürek’ten 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek,geleceğin Türkiyesi’nin inşasında öğretmenlerin emeklerinin büyük payı olacağını belirterek bütün öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

A+A-

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, geleceğin Türkiyesi’nin inşasında öğretmenlerin emeklerinin çok büyük payı olacağını belirterek, bütün öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Akyürek’in mesajı şöyle: “Hepimizin hayatında müstesna bir yeri olan öğretmenler, nesilleri geleceği hazırlarken geleceğin Türkiye’sini ve dünyasını inşa eden önemli bir görevi yerine getirmektedir. Öğretmenler, çocuklarımıza yön veren, onları hayata hazırlayan, kaliteli, karakterli, kâmil insanların yetişmesine vesile olan ilim kaynaklarıdır. Kültürümüzde anne ve babalarımız kadar değerli olan öğretmenlerimiz, dün ve bugün olduğu gibi, yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edeceklerdir. Öğretmenlerimizin, çocuklarımızı geleceğe hazırlarken milli-manevi değerler ve tarih bilinci aşılayarak onları hayata hazırlamaları büyük önem taşımaktadır. Zira, Türkiye\'nin 2023 hedeflerine ulaşmasında, 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirmesinde öğretmenlerimizin emeklerinin çok büyük payı olacaktır. 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle, ülkenin geleceği için fedakarca çalışan bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bu vesileyle emekli öğretmenlerimize saygılarımı ifade ediyor, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.