1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Tahir Akyürek’ten Anlamlı Ziyaretler
Tahir Akyürek’ten Anlamlı Ziyaretler

Tahir Akyürek’ten Anlamlı Ziyaretler

Akyürek, “Şehit ve gazi ailelerine karşı sorumluluklarımız var”

A+A-

Akyürek, “Şehit ve gazi ailelerine karşı sorumluluklarımız var”

Önceki Dönem Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, şehit ve gazi derneklerini ziyaret ederek dernek üyeleriyle bir araya geldi. Herkesin şehit ve gazi ailelerine karşı sorumluluklarının olduğunu belirten Akyürek, “En önemli sorumluluğumuz; vatanımız için, milletimiz için, ülkemiz için daha çok çalışmak ve ülkemizi daha güçlü kılmak” dedi. Dernek başkanları da kendilerine her zaman destek olan Akyürek’in yanında olduklarını dile getirdiler.

tahir-aky+-rekten-anlaml¦--ziyaret-(3).jpg

Önceki Dönem Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ve teşkilat üyeleriyle birlikte  Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Konya Şubesi ve Konya Şehit Aileleri Derneği’ne ziyaretler gerçekleştirdi.

tahir-aky+-rekten-anlaml¦--ziyaret-(4).jpg

İlk ziyaretini Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesine yapan Akyürek, şehit ve gazi ailelerine karşı sorumluluklarının olduğunu belirtti. Akyürek, “En önemli sorumluluğumuz; vatanımız için, milletimiz için, ülkemiz için daha çok çalışmak ve ülkemizi daha güçlü kılmak. Derneğimizin Türkiye çapındaki çalışmaları, başardıkları ortada. Konya başkanımızın Türkiye’de Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği başkanı olması büyük bir mutluluk duyduk. Hem Konya adına hem de bundan sonraki şehit ailelerimiz ve gazilerimize yapılacak hizmetler adına Mustafa başkanı ve yeni şube başkanı Süleyman Başkanı da tebrik ediyorum” dedi.

tahir-aky+-rekten-anlaml¦--ziyaret-(5).jpg

TAHİR AKYÜREK’E BAŞARILARI DİLİYORUZ

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye’de Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık ise, “Şuan içinde bulunduğumuz şubenin binası 2010 yılında Tahir Başkanın tahsis etmesiyle açıldı. Şehit aileleri ve gaziler olarak bizi Mecliste temsil edecek Tahir Akyürek’e başarıları diliyoruz” diye konuştu.

Türkiye’de Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Konya ŞubesininYeni Başkanı Süleyman Ege de Tahir Akyürek’in derneğe vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederek, Akyürek sayesinde birçok sorunu aştıklarını ifade etti.

tahir-aky+-rekten-anlaml¦--ziyaret-(6).jpg

 

DERNEK BAŞKANLARINDAN AKYÜREK’E DESTEK

Akyürek, daha sonra Türkiye Muharip Gaziler Derneği Konya Şubesi ve Konya Şehit Aileleri Derneğini ziyaret ederek şehit ve gazi yakınlarıyla bir araya geldi.

Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren Türkiye Muharip Gaziler Derneği Konya Şubesi Başkanı Mustafa Buğur ve Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir, milletvekilliği yolunda Tahir Akyürek’e başarılar diledi.

AKYÜREK’E BEDESTEN ÇARŞISINDA YOĞUN İLGİ

Seçim çalışmaları kapsamında Yeni Meram Sanayi esnafıyla da bir araya gelen Akyürek, 24 Haziran’da gerçekleşecek seçimlerde destek istedi. Günün son programında ise Akyürek, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Bedesten Derneği işbirliğiyle düzenlenen iftar programına katıldı. Tarihi Bedesten’de 2 bin 687 işyerinin restore edilmesini sağlayan ve bu konuda dünyaya örnek bir projeyi hayata geçiren Akyürek, Bedesten esnafı tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Programda Akyürek’e Bedesten’e katkıları nedeniyle Bedesten derneklerin başkanları tarafından plaket takdim edildi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.