1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. TARLA’DA NAYLON ÇADIRDA ACI ÖLÜM
TARLA’DA NAYLON ÇADIRDA ACI ÖLÜM

TARLA’DA NAYLON ÇADIRDA ACI ÖLÜM

TARLA’DA NAYLON ÇADIRDA ACI ÖLÜM,  2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİEreğli de kaldıkları çadırda sobadan sızan karbonmonoksit     gazından...

A+A-

TARLA’DA NAYLON ÇADIRDA ACI ÖLÜM,  2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Ereğli de kaldıkları çadırda sobadan sızan karbonmonoksit     gazından zehirlenen 2 tarım işçisi hayatını kaybetti.

  Olay, Sabah saatlerinde Ereğli ilçesi Çiller (Köyü) Mahallesi, Yapıcan  mevkiinde soğan ekili tarlada tarla sulamak için kurulan çadırda  meydana geldi.

   Edinilen bilgiye göre, Urfa’dan Ereğli’ye tarım işçisi olarak çalışmaya geldileri  ve tarla sulamak için tarlaya kurdukları  naylon çadırda kalan Mahmut Üncal (24) ve Ali Sağır (23) akşam yatmadan önce sobayı yaktı. Sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilenen tarım işçisi Mahmut Üncal ve Ali Sağır olay yerinde hayatını kaybetti. Tarlayı kiralık olarak tutan soğan tarlası sahibi Kemal Tutar ise çadıra geldiğinde işçilerin hareketsiz yattığını görünce sağlık ve jandarma ekiplerini arayarak olayı haber verdi.

   Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri ise yaptıkları incelemelerin ardından Mahmut Üncal ve Ali Sağır’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

   Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemelerin ardından ise her iki şahsın cansız bedenleri Ereğli Devlet Hastanesi morguna  kaldırılırken, gerçek ölüm nedenleri ise Konya da,Adli tıp kurumunda yapılacak olan otopsinin ardından belirnecektir.

Bu üzücü olayda hayatlarını kaybeden tarım işçilerinin her ikisininde evli olduğu ve 1 er tane çocukları oldukları ise edinilen bilgiler arasında

  Ereğli jandarma ekipleri ise bu ölüm olayı ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.