1. HABERLER

  2. Tatlıdil Başkan Özgüven’i Genel Kurula Davet Etti

Tatlıdil Başkan Özgüven’i Genel Kurula Davet Etti

Ziraat Odası Başkanı Cafer Tatlıdil 14 Şubat 2015 Cumartesi günü yapılacak olan Ziraat Odası Genel Kuruluna Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i davet...

A+A-

Ziraat Odası Başkanı Cafer Tatlıdil 14 Şubat 2015 Cumartesi günü yapılacak olan Ziraat Odası Genel Kuruluna Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i davet etti.

Tatlıdil, Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i Başkanlık Makamında ziyaret ederek, “14 Şubat 2015 Cumartesi günü yapılacak olan Odamızın Genel Kurulunda sizleri de aramızda görmekten onur duyarız” dedi.

İki dönemdir Ziraat Odası Başkanlığı görevini yürüttüğünü kaydeden Tatlıdil,bu süreçte çiftçilere yol gösteren, hizmet üreten ve sorunlara müdahil olan bir anlayışı ortaya koyduklarını söyledi.

Tatlıdil, hizmete yeniden talip olduğunu da ifade etti.

Ziraat Odası Genel Kurulunun hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Öncelikle nazik davetinize teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi Ziraat Odası en büyük çiftçi kuruluşudur. Bu kuruluşun Ereğli’de daha aktif çalışması ve hizmet üretmesi en büyük dileğimizdir. Bu doğrultuda hizmete yeniden talip olmanız nedeniyle sizleri kutluyor, başarılar diliyorum. Belediye olarak Ziraat Odası ile uyumlu bir çalışma içerisinde olduk, olmaya da devam edeceğiz. Ben tekrar size ve çalışma arkadaşlarınıza başarılar diliyor, Genel Kurulun hayırlı olmasını ifade etmek istiyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.