1. HABERLER

  2. Tatlısu’dan Açıklama

Tatlısu’dan Açıklama

Ak Parti Ereğli Gençlik Kolları Başkanı Murat TATLISU Son Günlerde Ülkemizde Gelişen Olayları DeğerlendirdiTATLISU ; “Yüzyıllardır bir arada yaşayarak...

A+A-

Ak Parti Ereğli Gençlik Kolları Başkanı Murat TATLISU Son Günlerde Ülkemizde Gelişen Olayları Değerlendirdi

TATLISU ; “Yüzyıllardır bir arada yaşayarak süregeldiğimiz kardeşliğimizi tehdit eden birkaç grupların olduğunu görüyoruz ancak bu mesnetsiz emel tarih içinde yok olmaya yüz tutmuş bir tavırdır. Beraber yol aldığımız, birlikte savaştığımız, her şeyimizi paylaştığımız kardeşlerimizle aramıza girerek ülkemizi parçalamaya çalışanlar bu milletin milli irade ve gücüne yenik düşeceklerdir.” dedi.

TATLISU Sözlerine Şöyle Devam Etti;

“ Biz büyük bir milletiz birileri istiyor diye küçülemeyiz, küçülmeyeceğiz. Tek dileğimiz var, milli birlik ve beraberliğimizi koruyarak Büyük Türkiye projemizi gerçekleştirmek bu büyük amacın önünde hiçbir güç duramayacaktır. Son HSYK seçimlerinin sonuçları da bunun göstergesidir; paralel ve illegal örgütler yerini, adalete ve güven duyulan bir ekibe bıraktı. Gelin kardeş olmanın gereklerini yerine getirelim birbirimizin kuyusunu kazmaya çalışmadan, kendi menfaatimizi kollamadan, inandığımız uğurda söz verdiğimiz doğrultuda bu büyümeye bir taşta biz koyalım.”

Bu illegal gruplar şunu çok iyi bilmelidir ki; Bizi kalleşçe saldırılarla yıldırmayı başaramayacakları gibi bu milletin zafer iştahını da kabartacaklardır diyerek sözlerine son verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.