1. HABERLER

  2. Taziye Çadırları Yenilendi

Taziye Çadırları Yenilendi

Hizmet standartlarını her geçen gün artıran Ereğli Belediyesi, cenaze evi hizmetlerine ait çadır ve donanımları yenileyerek vatandaşa daha verimli hizmet...

A+A-

Hizmet standartlarını her geçen gün artıran Ereğli Belediyesi, cenaze evi hizmetlerine ait çadır ve donanımları yenileyerek vatandaşa daha verimli hizmet vermeye başladı.

8 metreye 4 metre olan taziye çadırının 100 kişi kapasiteli, yazlık ve kışlık kullanıma uygun olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Sosyal Belediyecilik anlayışı çerçevesinde hizmet verdiğimiz cenaze hizmetleri birimimizde kullanılan taziye çadırları ihtiyaca cevap vermenin ötesinde görüntüsü ve işlevi bakımından Ereğli’ye yakışmıyordu. Bu doğrultuda 10 adet yeni taziye çadırlarını Belediyemize kazandırdık ve halkımızın hizmetine sunmaya başladık. Halkımızın acısını paylaşmak, taziyeye gelen vatandaşlarımızın son görevlerini hava koşullarından etkilenmeden yerine getirebilmelerine imkân sağlayabilmek amacıyla Belediye bünyesine kazandırdığımız bu çadırların yanı sıra 500 adet sandalyenin de alımını yaptık” dedi.

Taziye çadırlarının yenilenmesini değerlendiren vatandaşlar ise “Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz. Ereğli’ye yakışan bir hizmete imza attı. Daha önceki çadırlar gerek görüntüsü gerekse işlevi bakımından çok iyi bir hizmet vermiyordu. Yeni çadırlar hem modern bir yapıda hem de işlevini tam anlamıyla vatandaşlara yansıtıyor. Başkanımıza tekrar teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.