1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. TELEFONCUM hizmete açıldı
TELEFONCUM hizmete açıldı

TELEFONCUM hizmete açıldı

Ereğli’de İletişim, Teknik servis, sıfır ve ikinci el alım satımı ve zengin aksesuar çeşidiyle hizmet verecek olan yeni iş yeri, düzenlenen törenle ilçe halkının hizmetine açıldı.

A+A-

İlçemiz Ereğli’de Boyacı Ali Mahallesi Atatürk Caddesi Üzeri Köşker İşhanı NO; 106/C Adresinde telefon teknik servisi, aksesuar, sıfır ve ikinci el telefon alım satım merkezi olarak hizmet verecek olan TELEFONCUM adlı iş yeri, İlçe halkının katılımıyla, Abdullah Bayram ve Ercüment Özdemir isimli ortaklar tarafından Ereğli’de hizmete açıldı.

Bizler ’de Yeni Ereğli Gazetesi ve Metro tv olarak “İlçemizde yeni iş yerlerinin açılması hepimizi sevindiriyor.  Çağımız iletişim çağı, Her geçen gün bir yenilik ile karşı karşıya kalıyoruz, Bu sektör gelecek vadeden, hızla gelişen bir yapıya dönüştü. İşletmeci kardeşlerimizi tebrik ediyor, hayırlı olsun diyor ve bol kazançlar diliyoruz.”

TELEFONCUM İsimli iş yerinin sahipleri Abdullah Bayram ve Ercüment Özdemir ise bizzat açılışa katılan ve çiçek göndermek suretiyle bu mutlu günümüzde yanımızda olarak bizlere destek veren bütün dostlarımıza teşekkür ederiz dedi.

eregli-telefoncum.jpg

eregli-telefoncum-001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.