1. HABERLER

  2. TERMAL SUYUN İNSAN SAGLIĞINA OLAN FAYDALARI

TERMAL SUYUN İNSAN SAGLIĞINA OLAN FAYDALARI

Bölgemiz sınırları içerisinde bulunan İlçemiz Ereğli’ye yakınlığıyla bilinen Niğde İline baglı Çiftehan’da bulunan,Termal suyuyla ünlü Çiftehan...

A+A-

Bölgemiz sınırları içerisinde bulunan İlçemiz Ereğli’ye yakınlığıyla bilinen Niğde İline baglı Çiftehan’da bulunan,Termal suyuyla ünlü Çiftehan Kaplıca tesislerinde, Çelikhan Termal Hotel yetkililerinden termal suyun insan saglığına olan faydaları  hakkında bilgiler aldık.

 

Çelikhan Termal Hotel Müdürü Ülkü Özsoylu,Termal suyun mineralleri bakımından çok zengin oldugunu belirten Özsoylu,Çiftehan Kaplıca suyunun Termal su bakımından Dünya’da 2.sırada yer aldığını ifade etti.

Hotele gelmekte olan çok sayıda yerli ve yabancı  misafirleri agırladıklarını belirten Özsoylu,Hotelin konumunun harika bir ortamda olduğunu doğal güzelliğiyle Torosların o harika görüntüsü eşliğinde muhteşem bir ortamda  bulunduğu ve 105 odası , 350 yatak kapasiteyle hijjenik ortamı ve deneyimli personeliyle en güzel şekilde konuklarımızı kendi evlerindeymiş gibi ağırlamaktayız diyen Özsoylu,Konaklama ücretleri hakkında ise sözlerine şöyle devam etti.

Ramazan ayına özel  kampanya uyguladıklarını şu an için fiyatlarının oldukça cazip olduğunu  Tek kişi 85TL Çift kişi ise 170TL olarak bilgiler verdi.

Termal su deyip geçmeyin.Termal suyun insan saglığına olan faydaları hakkında ise Çelikhan Hotel Müdürü Ülkü Özsoylu şu açıklamalara yer verdi.

Bel ve boyun fıtığı agrılarına,Romatizma agrılarına,Kireçlenmelere,Böbrek taşı dökmelerinde,cilt hastalıkları ve Sinirsel rahatsızlıklara iyi geldiğini ifade eden Özsoylu, Ereğli ve Bölge halkını Hotellerinde ağırlamaktan menmuniyet duyacaklarını belirtti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.