1. HABERLER

  2. THK Üniversitesi İbrahim Özşenol Meslek Yüksek Okulu Binasında Sona Gelindi

THK Üniversitesi İbrahim Özşenol Meslek Yüksek Okulu Binasında Sona Gelindi

Özgüven, “Ereğli’de Eğitim Çıtası Yükselecek”Yüksek Öğrenimi Geliştirme Derneği Başkanı Ergun Özgüven, Eğitimci Besim Süleyman Baş ve CHP...

A+A-

Özgüven, “Ereğli’de Eğitim Çıtası Yükselecek”

Yüksek Öğrenimi Geliştirme Derneği Başkanı Ergun Özgüven, Eğitimci Besim Süleyman Baş ve CHP Belediye Meclis Üyesi Halil Ercan Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret ettiler.

Türk Hava Kurumu Üniversitesi tarafından Ereğli’de açılacak olan İbrahim Özşenol Meslek Yüksek Okulu konusunda görüş alışverişinde bulunan Yüksek Öğrenimi Geliştirme Derneği Başkanı Ergun Özgüven, Eğitimci Besim Süleyman Baş ve CHP Belediye Meclis Üyesi Halil Ercan ile Belediye Başkanı Özkan Özgüven Ereğli’ye artı bir değer kazandırmanın heyecanını yaşadıklarını kaydettiler.

CHP Belediye Meclis Üyesi Halil Ercan, Türk Hava Kurumu Üniversitesi İbrahim Özşenol Meslek Yüksek Okulu binasının İstanbul’da yaşayan Ereğlili işadamı Mustafa Özşenol tarafından yapılacağını ifade ederek, bina yapımı için her türlü iznin alındığını söyledi.

Yüksek Öğrenimi Geliştirme Derneği Başkanı Ergun Özgüven ise en son ruhsat işleminin tamamlandığını ve kısa sürede inşaatın temelinin atılarak Ereğli’ye yeni bir eğitim yuvasının kazandırılacağını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Eğitim seviyesinin her geçen yükselmeye başladığını kaydeden Eğitimci Besim Süleyman Baş ise Ereğli’ye kazandırılan Fakültelerin ve MYO’larının üniversitenin alt yapısını oluşturduğunu kaydetti.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise Ereğli’de eğitim çıtasının yükselmesinde hayırsever işadamlarının da önemli katkıları olduğunu ifade ederek, “Ereğli eğitim seviyesi yüksek olan bir ilçe. Bu seviyeyi birçok ilde olmayan Liseler ve Fakültelerin kazandırılması ile daha da üst noktalara taşıyacağız. Belediye olarak bizde her türlü katkıyı, altyapı üstyapı noktasında vereceğiz. Amacımız Ereğli’yi eğitim anlamında en üst noktada buluşturmak, Ereğlili çocuklarımızı geleceğe hazırlamak olacaktır. Bu manada Türk Hava Kurumu Üniversitesi İbrahim Özşenol Meslek Yüksek Okulu’nun Ereğli’ye kazandırılmasında katkı sağlayan Emekli Müsteşarımız Vali Şahabettin Harput, Gedik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Berrak Kurtuluş, Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünsal Ban, AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, AK Parti İlçe Başkanı Evren Nas, CHP Belediye Meclis Üyesi Halil Ercan ve Ereğlili İşadamı Mustafa Özşenol ile Ereğli Yüksek Öğretimi Geliştirme Derneği Başkanı Ergun Özgüven ve değerli hocam Besim Süleyman Baş’a çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.