1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ticaret  Odası'ndan Nefes Kredisi
Ticaret  Odası'ndan Nefes Kredisi

Ticaret  Odası'ndan Nefes Kredisi

Ereğli Ticaret Odası  Başkanı Enver Bozkurt gazetemize yaptığı açıklamada Ereğli Ticaret Odası olarak Ziraat Bankası ve Denizbank ile protokol imzaladıklarını üyelerine 100 bin Türk Lirasına kadar nefes kredisi kullandıracaklarını kaydetti.

A+A-

Ticaret Odası Başkanı Bozkurt yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Sayın Üyemiz, Ülkemiz ekonomisinde önemli yer tutan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin (KOBİ) finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere; TOBB Nefes Kredisi adı altında T.C.Ziraat Bankası A.Ş. ve Denizbank A.Ş. ile birliğimiz arasında protokol imzalanmış ve projeye Ereğli Ticaret odası olarak 750.000,00-TL (Yediyüzellibin Türklirası) katkı sağlanmıştır.

Ticaret Odası üyeleri T.C.Ziraat Bankası A.Ş. veya Denizbank A.Ş.’nin ilçelerimizde bulunan şubelerinden birine başvuruda bulunarak kredi kullanabilecektir. Üyelerimiz için kullandırılacak kredi üst limiti 100.000,00-TL’dir. Üyelerimizin kullanacağı kredinin vadesi 12 ay olup aylık eşit taksitli olarak kullandırılacaktır. Vadenin uzatılması ve kısaltılması mümkün değildir. Kredi ana para dönüşleri tekrar kredi olarak kullandırılmayacaktır.

 

Kredinin brüt faiz oranı aylık % 0,825 yıllık % 9,90’dır. Protokol imzalanan bankalar tarafından masraf olarak talep edilecek 250.00-TL (ikiyüzellitürklirası) ve Hazine Müsteşarlığının talep edeceği kefalet başvuru bedeli ve komisyon dışında üyelerimizden herhangi bir masraf, komisyon talep edilmeyecektir. Kobiler TOBB Nefes Kredisine başvurabilmek için öncelikle odamızdan açıklama olarak “TOBB Nefes Kredisi Başvurusu İçindir.” ibareli faaliyet belgesi alacaklardır.(Bu belge olmadan banka talep kabul etmeyecektir.) Daha sonra üyelerimiz ilçemizdeki yukarıda anılan iki bankanın herhangi bir şubesine gidecek bankanın talep edeceği kredi evrakları ile müracaat edecektir.

Kredi değerlendirme sürecinde odamızın herhangi bir yetkisi yoktur.

 

TOBB Nefes Kredisi  Kampanyasının Ülkemize ve odamız üyelerine hayırlı olması dileğiyle bilgilerinize rica ederim” dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.