1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. ‘’TİMODER’DEN HATIRA ORMANI’’
‘’TİMODER’DEN HATIRA ORMANI’’

‘’TİMODER’DEN HATIRA ORMANI’’

TİMODER - Toplu İş Makinaları Operatörler Derneği, Karacadağ eteklerinde Gölören köyünde HATIRA ORMANI projesini hayata geçiriyor.

A+A-

TİMODER Yönetim Kurulu başkan yardımcısı Ahmet  Sert,
Kurumsal sosyal sorumluluklarımızı çeşitli alanlara yayarak, çevresel sürdürülebilirliğe katkı sağlamak amacıyla 

Orman Bakanlığı ile Bakanlığa bağlı ilgili birimlerden, Ereğli Orman İşletme Şefliği ile sağlanan iş birliği ile 10.000 adet fidanı  *TİMODER Hatıra Ormanı* olarak,Karacadağ eteklerinde Gölören köyü üstünde bulunan bölgede gerçekleştirecek. Benimde fidanım olsun, benimde GELECEĞİME BIRAKILACAK MİRASTA PAYIM OLSUN  diyen herkesi kampanyaya davet ediyor.
Ahmet Sert Bu amaçla yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları ifade ediyor;
Kıymetli hemşehrilerimiz, 
Orman, ağaç, Fidan; Günümüzde her insanın faydalandığı, insan ve de hayvanların ve yeryüzünde var olan bütün canlıların ve de dünya ömrünün, doğal dengenin işleyişi açısından çok çok önemli değer ve Yüce ALLAH 'ın bizlere bahsettiği bir nimettir.
Varlığı, yaşamımıza katkısı vazgeçilmezimiz ve hayati önemi olan, hali hazırda mevcut olan ormanlarımızı korumamız ve mümkün olduğunca da orman alanlarımızı artırmanız seçenekten öte zarurettir.
Bu doğal dengenin sürekliliğinin sağlanması için her birey sorumluluk çerçevesinde katkı ve katılım yapmalıdır. 
Özetle, günümüzde bu nimetten uygun şekilde faydalanırken, Gelecek nesillerimize de sağlıklı ve tabiri caizse zengin bir DOĞAL  MİRAS bırakmak insanı görevimizdir.
Bu amaçla; 
TİMODER - Toplu İş Makinaları Operatörler Derneği olarak, HATIRA ORMANI projemizi icraata dönüştürüyoruz.
Projemizin çalışmalarını, 
Orman Bakanlığımız ile birlikte, mevcut yönetmelik kapsamında, Bakanlığımıza bağlı ilgili birimlerden, Ereğli Orman İşletme Şefliği ile devam ettiriyoruz.
Projenin uygulanacağı alan, 
Aksi bir gelişme olmazsa, *TİMODER Hatıra Ormanı* olarak,
Karacadağ eteklerinde Gölören köyü üstünde bulunan bölgede gerçekleştireceğiz İnşaallah.
Orman Bölge Müdürlüğü ve Ereğli Orman İşletme Şefliği, haritadaki bölgenin, projemize ve ilgili yönetmelik şartlarına uygun olarak belirledi.
Dolayısıyla, projemiz kapsamını büyütecek, katılım kampanyamızı bütün hemşehrilerimize duyurmamız ve haberdar etmemiz, ekilecek fidan sayısını artıracaktır.
 Benimde fidanım olsun, benimde GELECEĞİME BIRAKILACAK MİRASTA PAYIM OLSUN  diyen herkes kampanyamıza katılım için davetimizdir.
Destek olan, katılım yapanlara ve hemşehrilerimize, Şahsım, kurumum ve Ülkemiz genelindeki tüm meslektaşlarım adına gönülden teşekkür ediyorum.

-karacadag-eteklerinde-goloren-koyunde-hatira-ormani-projesi.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.