1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. TIR YANMAKTAN SON ANDA KURTULDU
TIR YANMAKTAN SON ANDA KURTULDU

TIR YANMAKTAN SON ANDA KURTULDU

Ereğli'de körüğü patlayan TIR yanmaktan son anda kurtuldu.

A+A-

Ereğli’de seyir halindeki TIR’ın körüğü patlayınca çıkan yoğun duman sonucu, yanma tehlikesi atlatan TIR sığındığı akaryakıt istasyonu personeli ve itfaiye ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sonrasında yanmaktan kurtarıldı.

Olay, Ereğli’de Konya Adana Karayolu üzeri Ereğli Şeker Fabrikası karşısında meydana geldi. Körüğü patlayan TIR’ın tekerlerinden çıkan yoğun Duman’ın ardından yanma tehlikesi atlatan TIR. Adana Konya Karayolu üzerinde bulunan Akaryakıt istasyonunun park alanına sığındı.Necmettin Yılmaz isimli TIR sürücüsüne ilk yardım yine sığındığı Akaryakıt istasyonu personelinden geldi. Şeker Fabrikası karşısında yaşanan olayda Belkide büyük bir faciadan dönüldü.

seckin-cetin-001.jpg

AKARYAKIT İSTASYONU ÇALIŞANLARI, TIR SÜRÜCÜSÜNÜN HAYIR DUASINI ALDI

Seçkin Petrol Akaryakıt istasyonu sahibi Seçkin Çetin ve ekibi, birlikte yaptığı ilk müdahale sonucu belki de faciayı engellemiş oldu. Çünkü TIR’ın dorsesinde taşımakta olduğu yük ise gübreydi. Yine Akaryakıt istasyonu pompalarına yakın mesafede yaşanan olay korku ve paniğe neden oldu. Daha sonra ise çağrılan İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu TIR, son anda yanmaktan kurtuldu.Yangında TIR'ın bazı tekerlekleri hasar görürken itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda TIR, tamamen yanmaktan kurtarıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.