1. HABERLER

  2. KONYA

  3. Torku, FETÖ’cülerin gözüne batıyor!
Torku, FETÖ’cülerin gözüne batıyor!

Torku, FETÖ’cülerin gözüne batıyor!

Silahlı terör örgütü FETÖ’nün sosyal medya üzerinden Konya Şeker’in en kıymetli markalarından biri olan Torku’yla ilgili yapmaya çalıştığı algı operasyonuna tepkiler çığ gibi büyüyor.

A+A-

Silahlı terör örgütü FETÖ’nün sosyal medya üzerinden Konya Şeker’in en kıymetli markalarından biri olan Torku’yla ilgili yapmaya çalıştığı algı operasyonuna tepkiler çığ gibi büyüyor. El ele vermiş olan 900 binin üzerinde çiftçinin biraraya gelerek kurduğu, Konya’dan doğan ve bu birlikteliğin dünyaca tanınan ve bilinen bir markası haline gelen Torku üzerinden Konya Şeker’e planlı olarak yapılan saldırılar yine bu birlikteliğin verdi güç ile bertaraf edildi.

‘Torku batıyor’ iddialarıyla sosyal medyada algı oluşturma çabalarının beyhude bir emekten başka bir şey olamayacağını belirten Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir, “Türkiye’nin en değerli, en büyük markalarından biri olan ve bunu yıllardır Türkiye’nin En Büyük Sanayi Kuruluşları listesindeki yeri ve konumuyla kanıtlayan Konya Şeker, bu başarıyı kolay elde etmedi. Ancak var olduğu konum ve özellikle tüm ekonomik zorluklara rağmen bu yıl 4 markasıyla bu listede yer alıyor olması anlaşılan o ki birilerinin dikkatini çekmiş, zoruna gitmiş. Torku batıyor ama onların deyimiyle bir batma değil. Torku, birilerinin gözüne batıyor. Varsın batsın. Konya’mızdan doğan, çiftçimizin alın terini el birliğiyle güce dönüştürdüğü, Başkan Recep Konuk’un liderliğinde üreten bir güç haline gelen Konya Şeker’in ve Konyamız’ın markası olan Torku, kendinden emin adımlarla yoluna bundan sonra da devam edecektir. Konya’mızın markalarına ve değerlerine sahip çıkmak hepimizin boynunun borcudur. Bu anlamda biz de Konya Gazeteciler Cemiyeti yönetimi olarak Torku üzerinden asılsız, astarsız, mesnetsiz algı operasyonları yapmaya çalışanları nefretle kınıyor; bu tür karalama kampanyalarının sonuna kadar karşısında duracağımızı beyan ediyoruz. Bu durumun en sağlıklı izahı, meyve veren ağacın taşlanıyor olmasıdır” ifadelerini kullandı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.