1. HABERLER

  2. Toros İlim ve Kültür Derneği, Kermes Açılışı yapıldı

Toros İlim ve Kültür Derneği, Kermes Açılışı yapıldı

Toros İlim ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen kermese Ereğli Kaymakamı Şakir Erden,  Halkapınar Kaymakamı Mehmet Kocabey, Ereğli Belediye Başkan...

A+A-

Toros İlim ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen kermese Ereğli Kaymakamı Şakir Erden,  Halkapınar Kaymakamı Mehmet Kocabey, Ereğli Belediye Başkan Yardımcıları, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kur-an-ı Kerim tilaveti okunmasıyla başlayan kermes açılış programında konuşan Toros İlim ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin Aygın, “Geçtiğimiz günlerde Soma’da yaşanan kazadan dolayı çok üzüldük. Soma’da hayatını kaybeden madenci kardeşlerime Allah’tan Rahmet, Yakınlarına ve devletimize baş sağlığı diliyorum. Kermesimiz için el emeği göz nuru akıtan başta bayanlarımız olmak üzere Ereğli’nin öncü sanayicileri olan süt fabrikalarına teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Ereğli Kaymakamı Şakir Erden ise Ereğli’de güzel ve hayırlı işlerin olduğunu belirtti.

Erden “Toros Yurtları da hızla yükseliyor. Buradan hayırseverleri kutluyorum. Büyük bir ihtiyaç açığını kapatacak. Burada iyi yetişmiş, kültürümüzle yoğrulmuş olan gençlerimiz Türkiye’nin geleceğine sahip çıkacaklardır. Ben buradan emeği geçen herkesi kutlar, hayırlı uğurlu olmasını dilerim” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Özel Nisan Yağmurları Okulu Öğrencileri değişik gösteriler yaparak açılaşa gelenlere duygulu anlar yaşattı.

Protokole ve açılışa katılan misafirlere ikramda bulunulurken kermesin 15 gün açık kalacağı belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.