1. HABERLER

  2. TÜMSİAD IN EREĞLİ DE İLK TOPLANTISININ GERÇEKLEŞTİRDİ

TÜMSİAD IN EREĞLİ DE İLK TOPLANTISININ GERÇEKLEŞTİRDİ

İlçemi Ereğli de kısa adı TÜMSİAD olan Tüm Sanayici İş adamları Derneğinin Ereğli Temsilciliği tarafından düzenlenen yemekli toplantıda TÜMSİAD...

A+A-

İlçemi Ereğli de kısa adı TÜMSİAD olan Tüm Sanayici İş adamları Derneğinin Ereğli Temsilciliği tarafından düzenlenen yemekli toplantıda TÜMSİAD Ereğli ilçe temsilciğinin ilk toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya TÜMSİAD Konya İl Başkanı Cemalettin Akpınar ile birlikte derneğin Konya il yönetimi ve Ereğli’deki iş adamları katıldı.

TÜMSİAD Ereğli temsilciği Başkanı Adem Aksoy katılımcılara teşekkür ederken, Ereğli’de henüz yeni bir oluşum olan TÜMSİAD Ereğli Temsilciliğine üye kayıtlarının devam ettiğini söyledi.

TÜMSİAD hakkında açıklamalarda bulunan Konya İl Başkanı Celalettin Akpınar yaptığı konuşmada TÜMSİAD ın 57 ilde şubesinin bulunduğunu,Avrupa da 9 ülkede çözüm ortağı olan ve 47 ülkede yapılanması bulunan uluslar arası Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu belirtti.

Derneğin Konya’da 6 ilçede temsilcilik açtığını ve 6.sının da Ereğlide açıldığını da sözlerine ekleyen Akpınar ,TÜMSİAD ‘ın amacının yerel değerlerin evrensel değeri sloganıyla yola çıkmış bir sivil toplum kuruluşu olduğunu vurguladı.Düzenlenen toplantıda ayrıca, TÜMSİAD Konya İl Başkanı tarafından Ereğli Temsilcisi Başkanı Adem Aksoy’a TÜMSİAD ‘ın rozeti düzenlenen bu proğramda takıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.