1. HABERLER

  2. Turgut Muayene Salonunu İlçe Halkının Hizmetine Açtı

Turgut Muayene Salonunu İlçe Halkının Hizmetine Açtı

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Kadriye Turgut düzenlenen açılış töreni ile muayene salonunu hizmete açtı. Latif Dirik İşhanı 6....

A+A-

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Kadriye Turgut düzenlenen açılış töreni ile muayene salonunu hizmete açtı.

 

Latif Dirik İşhanı 6. Katta düzenlenen açılışa Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Emniyet Müdürü Yücel Kaya, Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Emin Günay, Ulu Camii İmam Hatibi Hasan Çınar ve davetliler katıldı.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, “Açılan bu muayene salonunun Ereğli’ye ve bölgeye hayırlı ve uğurlu olmasını dilerken Op. Dr. Kadriye Turgut hanımefendiye de başarılar diliyorum dedi.

 

Açılışta konuşan Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, “Sağlık alanında açılan bu muayene salonunun Ereğli’mize ve bölgemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Kadın Doğum alanında yaşadığımız sıkıntılar malum. Geçtiğimiz günlerde Ereğli Devlet Hastanesinde bir kadın doğum uzmanımızın hasta kabulüne başlamasının ardından Kadriye hanımında muayene salonu açması gayet isabetli oldu” dedi.

 

Konuşmalarından ardından muayene salonu Ulu Camii İmam Hatibi Hasan Çınar’ın dualarından ardından protokol üyeleri tarafından kurdele kesilerek açıldı.

 

Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Kadriye Turgut, Niğde doğum evinde görev yaptığım sırada Ereğli’den gelen hastaları tedavi ettiğim süre zarfı içerisinde Ereğli’de kadın hastalıkları ve doğum alanında uzmanına ihtiyaç duyulduğunda gözlemledim. Ereğli’de muayene açmam için en büyük sebep ise bu oldu” şeklinde konuştu.

Bizler de Metro tv olarak OP.Dr. Kadriye Turguta Ereğlimize hoş geldin diyor ve başarılar diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.