1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. TÜRK KADINLAR BİRLİĞİ ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNDU
TÜRK KADINLAR BİRLİĞİ ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNDU

TÜRK KADINLAR BİRLİĞİ ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNDU

Ereğli’de 8 Mart kadınlar gününde Atatürk anıtına çelenk sunma programı düzenlendi.

A+A-

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, Türk Kadınlar Birliği Ereğli Şubesi tarafından Anıt alanında tören düzenlendi.

Türk Kadınlar Birliği Ereğli temsilciliği üyeleri, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Ereğli Şubesi temsilciği ve CHP Ereğli kadın kolları üyelerinin katıldığı törende, Türk Kadınlar Birliği Ereğli temsilciliği ve CHP kadın kolları tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Daha sonrasında saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Türk Kadınlar Birliği Ereğli Şubesi Başkanı Sabiha Zor Çağlayangil tarafından günün önemine dair yapılan konuşmada; Atatürk dünya üzerindeki her şey kadının eseridir. Kadın toplumu oluşturan en önemli halkadır. Kadının yok sayıldığı bir topluluğu medeniyet ölçüleri çerçevesinde değerlendirmek mümkün değildir. Kadın toplumun içindeyse medenidir, ileridir, üretkendir. denildi. CHP Ereğli Kadın Kolları Başkanı İsminaz Aldemir tarafından ise günün önemine dair bir konuşmada bulundu. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Ereğli Şubesi Başkanı Sevim Atalay ise kadınların günlük yaşamda yaşadıkları sorunlardan bahsederek şöyle dedi; Toplumsal yaşamda kadınlar, özgür ve eşit haklara sahip bireyler olmadan toplumlar gelişemez ifadelerinde bulundu. Atalay, Kadınlar, maruz kaldıkları şiddet, cinayet ve ayrımlara izin vermeyecek; hakları için, çocuklar için, mutlu bir toplum ve gelecek yaratmak için emek vermeyi sürdürecektir. diye konuştu.

Düzenlenen Programa ; Türk Kadınlar Birliği Ereğli Şubesi Başkanı Sabiha Zor Çağlayangil, CHP Ereğli Kadın Kolları Başkanı İsminaz Aldemir, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Ereğli Şubesi Başkanı Sevim Atalay, CHP Ereğli ilçe Başkanı Veysel Gönülal ve çok sayıda kadın katıldı.

aaa.jpg

bbb-001.jpg

ccc-001.jpg

ddd-001.jpg

eee-001.jpg

ggg.jpg

hhh.jpg

jjj.jpg

kkk.jpg

lll.jpg

mmm.jpg

kkk-001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.